Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (369/473) > >>

silviu:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 29 Februarie 2012, 23:03 --- Eu am auzit chiar de unele cupluri care merg in vacanta in Thailanda ca sa-si revigoreze si viata sexuala, printre altele...  :)

--- Terminare citat ---
da? si cum fac? sotul se iubeste cu thailandeza si sotia sta la capataiul lui si-l incurajeaza?

steliana:

--- Citat din: Saturnianul din Joi, 01 Martie 2012, 00:05 ---Din tainele corpului uman:

21. In timpul unui orgasm obisnuit consumi 112 calorii, iar un orgasm mimat consuma 315 calorii.

Aviz fetelor care tin la silueta. Si barbatilor, sa nu mai fie morocanosi ca ele mimeaza  :2funny:

--- Terminare citat ---

Ca sa nu cada rau 112, repeti! Altfel, e zadarnic! d.p.d.v. numerologic ;D
Ce inseamna 21? :D
Daca as, tine cant de cifre, "as" mima si in somn! :2funny:
Cine drak, mimeaza 8x8+5  :2funny: :2funny: :2funny:

Caroline:

--- Citat din: silviu din Joi, 01 Martie 2012, 10:01 ---da? si cum fac? sotul se iubeste cu thailandeza si sotia sta la capataiul lui si-l incurajeaza?

--- Terminare citat ---

Am zis ca am auzit, nu ca stiu si cum. Intreaba-i pe ei...

rocky:
daca cuplul n-are imaginatie probabil ca thailandezii suplinesc lipsa >:D

silviu:
sotia sta la un hotel iar sotul merge la un alt hotel si se trateaza timp de o saptamana. p'orma se-ntoarce la sotie pentru verificari :( si daca treaba nu merge bine, nefasta o sa fie foc si para: mars inapoi la tratament, nemernicule! >:( si schimba doctoritza. vino peste 2 saptamani sa vedem rezultatele :knuppel2:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă