Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
varsator38:
--- Citat din: Sara din Duminică, 11 Decembrie 2011, 13:24 ---Sunt curioasa din cei 200 de cumparatori cati sunt barbati si cate femei? Si varsta cumparatorului :D!!!
--- Terminare citat ---
80%femei cu varsta sub 90 ani ;)
Sara:
Eu as pleda pentru 99% barbati cu varsta intre 70-95 ani ;D!
varsator38:
esti optimista :)
si barbatii intre 70-95 tot la tinerele se gandesc ;)...sunt atatea exemple in jurul nostru :D...si pana la urma "ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place"!
Sara:
--- Citat din: varsator38 din Duminică, 11 Decembrie 2011, 14:08 --- pana la urma "ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place"!
--- Terminare citat ---
Ok...nimic de zic...
Dar ce-i grotesc, cui ii place?
Nu intampin dificultati in a accepta deformarea trupului cu timpul, dar prostitutia la o varsta avansata ma lasa fara grai.
Ca scopul cica e nobil, sa ajuti, sa faci sa dregi, sa fim seriosi, ori ca ai 25 ori ca ai 85, in momentul in care te dezbraci pentru bani tot prostitutie e, doar ca la 25 ai niste motivatii mai putin condamnabile (mediu sarac, n-ai bani de mancare, aviditate dupa voluptate, sexualitate, etc, imaturitate in gandire si comportament si tot asa) dar la batranete nu-mi vine sa spun decat ca persoana si-a reprimat frustrarile sexuale 85 de ani, ca la senectute si/sau senilitate sa si le expune intr-un mod grotesc.
varsator38:
--- Citat din: Sara din Duminică, 11 Decembrie 2011, 14:27 ---.
Ca scopul cica e nobil, sa ajuti, sa faci sa dregi, sa fim seriosi, ori ca ai 25 ori ca ai 85, in momentul in care te dezbraci pentru bani tot prostitutie e, doar ca la 25 ai niste motivatii mai putin condamnabile (mediu sarac, n-ai bani de mancare, aviditate dupa voluptate, sexualitate, etc, imaturitate in gandire si comportament si tot asa) dar la batranete nu-mi vine sa spun decat ca persoana si-a reprimat frustrarile sexuale 85 de ani, ca la senectute si/sau senilitate sa si le expune intr-un mod grotesc.
--- Terminare citat ---
un subiect,pe langa subiect ;)...eu nu judec oamenii,fiecare face ce considera ca il reprezinta si ii face bine!e problema fiecaruia ca devine ridicol,"grotesc",placut sau neplacut!isuporta consecintele actiunilor sale!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă