Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (321/473) > >>

silviu:

--- Citat din: luciamanta din Sâmbătă, 22 Octombrie 2011, 19:21 ---La noi, in România sunt tot mai multe persoane obeze. De toate vârstele.
--- Terminare citat ---
eu sunt suplu ;D

--- Citat din: Mari_a ---Uite un articol din categoria Silviu     

http://www.csid.ro/sex/de-ce-ii-sperie-sexul-pe-barbati-4965703/
--- Terminare citat ---
credeam ca-i din categoria "sexualitate, subiect tabu?!" ???

" imi transmite vreo BTS?"
in privinta asta, am mers mai mereu pe mana lui Dumnezeu si mai putin pe protectia cauciucului. stiam ca El joaca zaruri si il rugam sa dea 6-6 pentru mine. si a dat de fiecare data :) aproape!

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Duminică, 23 Octombrie 2011, 18:42 ---eu sunt suplu ;Dcredeam ca-i din categoria "sexualitate, subiect tabu?!" ???

--- Terminare citat ---
Sa te cred, aşa pe nevăzute?

Mari_a:
Silviu, desigur ca a fost o gluma. Am pus acel link doar ca sa stiti ca stim. Si sa nu va mai faceti probleme de genul acesta. Stiti cum se spune: exista numai femeie nepriceputa  ;)

Saturnianul:

--- Citat din: silviu din Duminică, 23 Octombrie 2011, 18:42 ---stiam ca El joaca zaruri si il rugam sa dea 6-6 pentru mine. si a dat de fiecare data :) aproape!

--- Terminare citat ---

E, cauciucul e pentru "aproape" ala  ;D Fiindca nici macar Dumnezeu nu e perfect si da 6-6 pentru noi tot timpul. Sunt atitia pentru care trebuie sa dea 6-6  :D

Saturnianul:
"Inainte de a face o adevarata obsesie pentru "daca o sa mi se intample sa...", barbatii ar trebui sa se lase condusi doar de placere si dorinta, sa se concentreze asupra partenerei si nu asupra penisului."

Adica ie unii care si cind sunt pe (in) partenera se concentreaza tot asupra penisului?! Pai daca vrei sa te concentrezi asupra lui, n-ai nevoie de partenera  ;D :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă