Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
dl_prd:
--- Citat din: silviu din Joi, 28 Iulie 2011, 12:37 ---Dieta bazată pe sex. Cât poţi slăbi şi câte femei au încercat-o
--- Terminare citat ---
Dieta cu dublu beneficiu: o data ca femeia slabeste( ma rog) si o data ca barbatul e fericit toata ziua nu? daca primeste meniu complet....hmm.
aloevera:
hmm, ce intelegi prin meniu complet dl-prd?
silviu:
cred ca meniu complet inseamna : ciorba/supa, peste, friptura, sarmale, prajitura si fructe :)
dl_prd:
--- Citat din: aloevera din Joi, 28 Iulie 2011, 14:45 ---hmm, ce intelegi prin meniu complet dl-prd?
--- Terminare citat ---
pai depinde , daca ne gandim din punct de vedere sexual intra mai multe aici decat un sex clasic si ma gandeam la un meniu cat mai complet, daca ma gandesc din punct de vedere al unei zile,in care barbatul pe langa o masa calda mai primeste in fiecare zi si sex atunci e un meniu complet
ceva de genu ....... :)
oricum un meniu complet sexual eu zic ca depinde de la caz la caz , cum ii place fiecaruia asa ca e relativa treaba
depinde cat de deschis e fiecare sau cat de mult ii place fiecaruia , nu cred ca exista o reteta fixa.
dl_prd:
--- Citat din: silviu din Joi, 28 Iulie 2011, 15:15 ---cred ca meniu complet inseamna : ciorba/supa, peste, friptura, sarmale, prajitura si fructe
ihiihihhihi............
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă