Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
janeta:
UK-414,49...o fi vreo aluzie la frigiditatea englezoaicelor ? da` 414, 49...si de ce cu virgula cand mai indicat ar fi fost semnul exclamarii ? ca daca si pastila asta da cu virgula... ;D
si daca ma gandesc bine , daca am parte de un nene ca asta pot sa iau tot flaconul , ca ramane numa virgula de el :D :D :D
dl_prd:
--- Citat din: silviu din Vineri, 15 Iulie 2011, 15:17 ---refuz, refuz, dar pana cand? ;D
tatuajele nu-mi plac :( hai, merge unul mic si discret, situat intr-o zona nu prea vizibila :)
--- Terminare citat ---
nici mie nu-mi plac tatuajele
silviu:
Cum recunoşti boala care ţine la distanţă dorinţa de sex
Dacă fanteziile sexuale sunt din ce în ce mai puţine, iar dorinţa de sex tinde spre zero în mod frecvent şi constant, înseamnă că suferiţi de o afecţiune numită dorinţă sexuală hipoactivă.
dl_prd:
--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 23 Iulie 2011, 10:03 ---Cum recunoşti boala care ţine la distanţă dorinţa de sex
Dacă fanteziile sexuale sunt din ce în ce mai puţine, iar dorinţa de sex tinde spre zero în mod frecvent şi constant, înseamnă că suferiţi de o afecţiune numită dorinţă sexuală hipoactivă.
--- Terminare citat ---
vezi , singuratatea asta, duce la lipsa de sex , apoi la depresie ...etc etc
fantezii avem ......dar ce ne facem cand ramanem cu ele? ::)ihihihi
silviu:
trebuie sa gasim o persoana cu aceleasi fantezii si sa le punem in practica. ihihihi
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă