Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (28/473) > >>

pe_jumate:
stiam eu ca numai un extraterestru semi-pur-sange ar putea pricepe ceva din ce scriu.. buna "globalizarea" asta in univers! :-*

Saturnianul:

--- Citat din: pe_jumate din Miercuri, 07 Aprilie 2010, 19:59 ---stiam eu ca numai un extraterestru semi-pur-sange ar putea pricepe ceva din ce scriu.. buna "globalizarea" asta in univers! :-*

--- Terminare citat ---

Stii Harry Potter, nu? Eu sunt Printul Semi-Pur :P Vezi ca ai lamuriri legate de (ne)fumatorul din mine :)

marcutza:
@saturnis, intrebare, fumatul influenteaza sexualitatea ? asta ca sa REVENIM la subiectul topicului :)

Saturnianul:

--- Citat din: marcutza din Miercuri, 07 Aprilie 2010, 20:21 ---@saturnis, intrebare, fumatul influenteaza sexualitatea ? asta ca sa REVENIM la subiectul topicului :)

--- Terminare citat ---

Categoric! Si alcoolul in exces (cind spuns "exces", nu ma refer neaparat la a bea pina cazi sub masa). Acu' nu stiu cum e la femei, dar la barbati reduce potenta, afecteaza calitate spermei si poate duce chiar la impotenta.

silviu:

--- Citat din: marcutza din Miercuri, 07 Aprilie 2010, 20:21 ---fumatul influenteaza sexualitatea ?
--- Terminare citat ---
da! unii fumatori nu renunta niciodata la tigara de dupa :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă