Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
optimus sum:
inseamna ca fiecare suntem unici...ca toti ceilalti... ;D
se poate ca atunci cand iubesti cu adevarat devenim alti oameni , si daca nu ne simtim in stare sa trecem peste orice , poate ar trebui sa ne gandim daca iubim sau poate doar ne placem ...
optimus sum:
nu intereseaza pe nimeni , carmen draga, cum facem sex fiecare in cuplu, voiam sa-mi fac o delimitare din acest subiect intre a iubi si a-ti fi drag sau a-ti place..
carmentoma:
Il iubesc cu toata fiinta mea, trup si suflet, mi-e drag din toate punctele de vedere si imi place orice clipa petrecuta alaturi, fie ca ne uitam impreuna la un film bun (de obicei clasic), fie ca gatim tot impreuna sau doar eu, ca el scrie sau face altceva, fie cand suntem... on topic, fie cand iesim in parc, la o bere sau intr-o vizita la prieteni. Si n-as putea face nimic din toate astea din mila, admiratie sau orice altceva in afara de dragoste! Nici acum nu m-am facut inteleasa?
marcutza:
ba da @carmen :)
optimus sum:
te-ai facut inteleasa din prima Carmen...:)
nu suntem deosebiti cu nimic unii de altii cand iubim. asta am constat cu surprindere. ca nu exista trepte de iubire si de ingaduinta. cand iubesti, iubesti ...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă