Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
marcutza:
si mie imi plac masinile 4x4, nu altele si nu mi-am schimbat gustul.
pot spune ca de la barbat doresc acelasi 4x4 pt ca si eu pot oferi acelasi tip de masina.
optimus sum:
--- Citat din: marcutza din Luni, 09 Mai 2011, 15:24 ---si mie imi plac masinile 4x4, nu altele si nu mi-am schimbat gustul.
pot spune ca de la barbat doresc acelasi 4x4 pt ca si eu pot oferi acelasi tip de masina.
--- Terminare citat ---
am avut si mercedes, am avut si bmw 745 acum pot spune ca mai bine ma descurc cu un suzuki swift, desi mi-ar place un fiat stilo... si totusi consider ca de cursa lunga tot un SAAB sau un volvo ramane masina ideala.
marcutza:
te-ai descurca cu un SAAB sau un volvo ?
sau preferi ca femeia sa conduca ?
optimus sum:
SAAB am avut si l-am cedat pt un mergedes...prostie tipic mascilina...am facut-o si acum o regret dar nu pot intoarce timpul inapoi... ;D
cu conducerea , se poate face pe rand ? sau mai bine consider ca ar trebui sa conduca masina cel care se simte mai in stare in functie de situatia de moment a partenerului de volan...cateodata e bine sa conduca femeia ca sa nu iti cauti partenera pe vreun gard sau printr-un sant.
Saturnianul:
Stati ca nu mai stiu unde am nimerit. La sectiunea auto-moto sau la aia despre sex? Facem si un subiect auto-moto daca e cazul :)
Poate că doamnele nu s-au supărat de comparaţia cu maşina dar eu am rămas un pic nedumerit fiindcă realităţile nu puşcă :) Eu n-am comparat niciodată femeia nici măcar cu altă femeie, d-apoi cu un obiect. Ca să fiu mai explicit, eu vreau ca femeia să fie uşor penetrabilă şi moale. Ceea ce nu pot spune că vreau de la maşina mea :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă