Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

O excursie cu aroma de trandafiri: Varna - Balcic 22 - 23 iulie 2017

<< < (4/6) > >>

eugenandrei:
Leva in multe cazuri euro si chiar lei

Gabriel:
Se foloseste leva.putem schimba atat dupa granita la Ruse dar si in Varna.se pot schimba lei fara probleme

ioana1964:
Presupun ca leva .

ioana1964:
Trebuie sa ne inscriem pe lista de transport , si daca trebuie cum putem face ?

admin:
Nu trebuie facute inscrieri la transport. Exista un singur loc de plecare, intregul grup se va imbarca de acolo. Este indicat in descrierea actiunii, cu ora de plecare si harta...

Cineva imi cerea pe facebook ( :-\ ??? :o) relatii despre aceasta excursie, la care s-a inscris...Oameni buni, SINGURUL loc in care apar precizari, informatii, unde se pun intebari este FORUMUL. Am precizat acest lucru si in prezentarea actiunii si in inca o mie de locuri de pe site si forum. Stiu ca este mai comod de sunat in agentie, de trimis Email-uri sau abordat facaebook, dar va rog mult, daca vreti sa participati la excursiile noastre aceasta este una dintre conditii: sa stiti sa va informati si documentati pe forum. Cititi integral si cu atentie prezentarea, informati-va, daca sunt lucruri care nu va sunt clare, scrieti aici si va raspundem, dar nu mai sunati in agentie fara motivatie, nu ne mai puneti intrebari pe Email sau facebook despre lucruri pe care le-am prezentat deja.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă