Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie

<< < (20/33) > >>

CatalinB:
Cu scuzele de rigoare Gigi, nu vreau sa fac reclama, vreau doar sa ajut la organizarea unui weekend de pomina la Iasi, si sa ajutam si dansatorii sa se dezmorteasca dupa cateva ore de stat in microbuz!
Toate cele bune!

wonderland:
CatalinB - usor cu pianul pe scari. Gigi e in Azore, dar Lidia - responsabilul cu organizarea acestei actiuni, are telefonul afisat.

ioana_psy:

--- Citat din: wonderland din Luni, 12 Iunie 2017, 20:05 ---"Ioana, am senzatia ..."
Multumesc mult Wonderland. Ma simt asa de ...integrata , vazand grija ta pentru ...grabita de mine .
Am platit luni  si sper sa iasa bine .

Acum am alta intrebare :
1.Cu ce tren pleaca din Bucuresti  cei care au ales trenul   ?
2.Vreti sa ne intalnim in gara vineri dimineata ? Poate ne cunoastem pana la Iasi , ca in 6 ore avem tot timpul .
Eu voi alege  varianta asta care poate fi  achizitionata online de pe   cfrcalatori.ro
16-06-2017   IR   10661   Bucuresti Nord Iasi   05:50   11:55   06:05   405         
18-06-2017   IR   10662   Iasi Bucuresti Nord   16:50   23:00   06:10   405
Total (cu reduceri comerciale) 164.3 RON  (Reducerile comerciale acordate sunt in valoare de 17.3 lei.)
Facem si noi o lista  si stabilim un loc de intalnire , ca si  cei care au plecat cu avionul ?

--- Terminare citat ---

ioana_psy:
Mai incerc o data :

Acum am alta intrebare :
1.Cu ce tren pleaca din Bucuresti  cei care au ales trenul   ?
2.Vreti sa ne intalnim in gara vineri dimineata ? Poate ne cunoastem pana la Iasi , ca in 6 ore avem tot timpul .
Eu voi alege  varianta asta care poate fi  achizitionata online de pe   cfrcalatori.ro
16-06-2017   IR   10661   Bucuresti Nord Iasi   05:50   11:55   06:05   405         
18-06-2017   IR   10662   Iasi Bucuresti Nord   16:50   23:00   06:10   405
Total (cu reduceri comerciale) 164.3 RON  (Reducerile comerciale acordate sunt in valoare de 17.3 lei.)
Facem si noi o lista  si stabilim un loc de intalnire , ca si  cei care au plecat cu avionul ?

wonderland:

--- Citat din: ioana_psy din Marți, 13 Iunie 2017, 21:28 ---Multumesc mult Wonderland. Ma simt asa de ...integrata , vazand grija ta pentru ...grabita de mine .

--- Terminare citat ---
Cu drag! Ioana, nu o lua personal. Asta-i mersul lucrurilor pe aici. Primirea se mai face si in functie de intrare  :giggle:
Dar ma bucur pentru tine ca s-a rezolvat.
Iti urez sa te bucuri deplin de iesirea la Iasi, de atmosfera prietenoasa si vesela, si de programul pregatit!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă