Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie

<< < (18/33) > >>

bruno:
Draga Lidia inca un lucru.
Eu vin Joi cu masina, dar nu stiu la ce ora voi ajunge.
Me gandesc ca in hotel nu  te voi gasi acolo si me se pare normal.
Hotel stie cum trebuie repartizat camerele? Cine cu cine trebuie sa doarma?
Te rog sa ne lamuresti acest lucru,pentru ca am intrebat la agentie si persoana ca s-a ocupat de asta avea plecat si nu am avut un raspuns ferm.
Multumesc mult

Nadia:
Hello,

Multumesc Theo365 pentru adaugarea numelui  la lista de Bucuresti (desi aici este informativ) si pentru informatiile transmise.

Dna Lidia va transmit, asa cum ne-ati rugat, ca nu am gasit posibilitatea cumpararii de lei moldovenesti in Bucuresti.   Ramane sa gasesc o solutie la Iasi ,   sau sa privesc cum pleaca autocarul.

Viata nu este numai lapte si miere  !

Sa aveti o zi frumoasa,
Nadia S

lidia.Iasi:
Draga Bruno,
Am scris mai sus, cu rosu care vor fi posibilitatile de schimb pentru cei care nu au gasit lei md. E decizia ta daca schimbi euro.
La hotel vor avea lista cu cei care se cazeaza. Mai sunt din grup persoane care ajung joi.
Nu voi fi joi la hotel, Dar daca iesiti sau aveti nevoie de recomandari, sunati-ma. LIDIA  0743122214

lidia.Iasi:

--- Citat din: lidia.Iasi din Luni, 12 Iunie 2017, 19:26 ---Stiu ca sunteti mai multi care nu gasiti lei moldovenesti in localitatile de unde sunteti. Mai avem 2 variante de schimb:
- vineri la schimb valutar in Iasi
- sambata in R Moldova la Albita sau Ialoveni
Exista si posibilitatea de plata POS dar mai au probleme cu terminalul si din aceasta cauza nu vreau sa ne bazam pe aceasta metoda de plata.

--- Terminare citat ---

CGM:
Astazi am incercat la BRD, Banca Transilvania si doua case de schimb din Iasi si nu aveau lei moldovenesti.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă