Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie
admin:
Sunteti 4 din Iasi care mi-ati transmis ca doriti sa participati la aceasta actiune, am mai primit un Email cu acelasi subiect si asa cum v-am promis deschid inscrierile si pentru cei de acolo.
Daca sunteti din Iasi si doriti sa participati la turul de oras si excursia de o zi in Chisinau, aveti o reducere de tarif, veti plati doar 200 lei. Inscrierea se face normal, pe site, la fel ca cei care vin din tara.
clara39:
Buna seara,m-am inscris ..zile astea depun si banii.....as vrea sa va propun o ideie ...sala teatrului este foarte frumoasa nu a-ti dori sa vizionati un spectacol vineri seara deobicei incep la 18,30....inca nu e afisat programul pt atunci....
lidia.Iasi:
Buna clara39. Ai dreptate, Sala Mare a Teatrului National din Iasi este foarte frumoasa si o sa fac tot posibilul sa intram, atunci cand vom face turul pietonal care include si acest obiectiv. In privinta vizionarii spectacolului ar trebui sa asteptam sa vedem programul pentru acea perioada si daca il putem integra in ceea ce ne-am propus sa facem.
Myk:
Salutare... cine mai merge din Bucure?ti? O0
theo365:
Hello ,
Chiar asa , buna intrebare ! Eu mi-am luat bilete de avion , catre (si din) Iasi, -De la: Bucharest Otopeni (OTP)
Catre: Iasi - Iasi Airport (IAS) Plecare 08:35
Sosire 09:25 - Blue Air , asa ca daca mai sunteti careva , poate ne intalnim sa zburam impreuna ! :thumbup: *|* :dance:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă