Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017

<< < (29/31) > >>

Mimi:
 Duminica , in drum spre casa , pe Piatra Soimului am adastat,am facut poze , veselie  si poi spre case am plecat .

url=https://postimg.org/image/m0xfj1snp/][/url]

Si-am incalecat pe-o sa (de data asta si la propriu si la figurat - colegii de drumetie stiu de ce ) si v-am spus povestea asa !

wonderland:
Delicioasa povestea ta, in imagini si cuvinte, Mimi! Frumoasa si povestea...tacuta a lui Eugen Andrei, care vad ca a renuntat la tinypic.
Se simte ca v-ati bucurat din tot sufletul.
Multumesc pentru ocazia de a vedea sau revedea prin ochii vostrii locuri  minunate, vazute, simtite si luate in amintire de oameni ca voi, iubitori de cer, de pamant si de tot ce e ne-a fost daruit intre cer si pamant...

:thumbup: :bow:

Mimi:
 Ma bucur tare mult ca ti-a placut , Wonderland . Sa stii ca intr-adevar ne-am bucurat pe deplin de aceasta excursie , de cerul cu nori jucausi , de pamantul pe care calcam urcand potecile din munti si de tot ce se afla intre cer si pamant (asa cum spui tu ) mai precis de niste oameni minunati , pe care sper din toata inima sa-i mai intalnesc si cu alte ocazii.

roxanas:
Mimi a stiut sa ne transforme realitatea celor traite intr-o poveste foarte frumoasa si prin pozele ei sa ne aminteasca de locurile superbe pe care le-am vizitat.. Eu am comentat imediat ce am venit impresia superba cu care m-am intors din aceasta excursie.
Numai ca este necesar sa ne share-uim si pozele mai "amanuntite" pe care le-am facut in aceasta excursie si o asteptam pe Lidia(ghida noastra) sa dea "startul". Stiu ca n-a avut pauza de excursii dar, Lidia, ai promis ca transmiti pozele pe adresele de email, ca apoi sa le avem si noi si sa ne share-im in continuare si pozele sau filmuletzele noastre. Asteptam inca...dar nu ne uita! ::) :coolsmiley:

Angela B:

--- Citat din: AdinaS din Luni, 28 August 2017, 17:03 ---Oare Benny si-a gasit cheile? Sper ca da...

--- Terminare citat ---

Am aflat ca Beni si-a gasit cheile de la masina a doua zi la Izvorul Rece.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă