Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Ancutza:
Buna dimineata! In miez de noapte, Ploiestiul a ajuns acasa. Multumiri lui Bogdan, care a avut rabdarea sa ne aduca pe toti la casele noastre. Au fost zile tare frumoase, cu multe rasete, cu dans pana ne lasau picioarele, cu peisaje superbe descoperite de-a lungul traseelor. Imi doresc sa ne intalnim cu totii cat de curand.
eugenandrei:
Dupa o odihna binemeritata,caci sunt la a treia excursie in decursul a trei saptamani si urmeaza a patra,va astern si eu cateva pareri:a fost una din cele mai reusite actiuni Singles Camp,distractia a fost la mare cinste,iar locurile si obiectivele vizitate au fost feerice,dar nu in ultimul rand ceea ce a facut ca aceasta excursie sa fie altfel decat celelalte a fost chiar camera locuita de barbati(205) precum si personajele prezente in aceasta,personaje care au dormit oriunde,numai in pat nu *|*.Nici nu mai pomenesc de durerile din anumite parti,dureri provocate de cele 2 ore minunate de calarit pe creste de munte si de falsa sarbatoarea zilei mele de nastere(m-am ales insa si cu un teanc de 1 leu cadou pt a putea merge pe faleza :yeah:si.....astept totusi,acel porc promis)
Multumesc participantlor si organizatorilor,Lidiei si sper sa ne mai intalnim in aceeasi formula!
Lavy:
Din nou o excursie super, in locuri salbatice si superbe
O tara frumoasa, o zona foarte frumoasa cu o lume frumoasa si nu in ultimul rind, un grup frumos si voios.
Multumesc participantilor, organizatorilor si Lidiei si sper sa ne mai intilnim in aceeasi formula.
Poze care sa "ateste" frumusetea locurilor gasiti in urmatorul album : https://myalbum.com/album/Fn4SEBrFEME9
O saptamina frumoasa !
eugenandrei:
Cateva fotografii de la mine:
Prejmer(Brasov)
eugenandrei:
Tusnad
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă