Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017

<< < (3/31) > >>

wonderland:
Krondia, am senzatia ca Mircea a vrut doar sa salute si sa se prezinte :). Da si eu cred ca e mai bine sa se revina la listele facute mai inaintea plecarii. In invalmaseala (din unele topicuri) cu transportul s-a diluat putin si acest obicei a celor inscrisi intr-o excursie, sa se prezinte, sa incerce sa se cunoasca, sa socializeze in online...

Buna, Mircea!  :)
Sper sa intre si alti participanti la aceasta excursie de ...curajosi. Asa imi pareti mie, care nu ma apropii la mai mult de 3 m de un cal  ;D

danieladimitrescu:

Buna
M-am inscris si eu in excursie, zona e superba.Iubesc caii dar ma tem sa incerc, cu toate astea voi putea privii pe altii.Oricum aerul si peisajele din zona sunt cele care m-au facut sa optez Calimanii si nu Delta, avand in vedere ca se fac in aceeasi perioada.
Astept vara, sa revad pe cei cunoscuti si ca cunosc pe cei noi.
Pentru cei noi doresc sa transmit sa vina cu incredere, cu deschidere, doar suntem in vacanta, venim optimisti.
Sa fim sanatosi si veseli!

Bon Voyage:
15.06.2017 NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE

danieladimitrescu:
  Dragi prieteni
Va anunt cu tristete ca nu mai pot participa la excursie si doresc sa cedez locul meu.
Din pacate sunt consultantul si traducatorul investitorului a carui fabrica de mobila a ars din temelii in Com Balotesti Jud Ilfov
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/halele-de-la-balotesti-ard-de-mai-bine-de-12-ore-iar-incendiul-s-a-extins-pe-10-000-mp-garda-de-mediu-fumul-nu-e-toxic.html
Imi pare extrem de rau.
Daca cineva este interesat va rog sa ma contactati ( 0731040319)
Multumesc

Bon Voyage:
Lista transporet Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei
1.
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei   
1.
2.
3.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă