Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Un taram plin de mistere: Tara Luanei  29 septembrie - 1 octombrie 2017

<< < (3/5) > >>

2nel:
 *|*  Buna seara!

Info legate de transportul excursiei Tara Luanei le vom afla in cursul zilei de maine?  Intr-adevar mistere :)

O seara frumoasa dragilor, abia astept sa ma bucur de aceasta excursie!

2nel

noiembrie:
Vor aparea si aceste date curand.
Cred ca ai citit si feed -back la excursia de anul trecut, pag. 3.
Asta ca sa intri deja in ...mister.

Bon Voyage:
INFORMATII TRANSPORT

Plecare din Bucuresti: 29 septembrie, ora 07:00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu.
Auto: Microbuz, numar de inmatriculare: B - 237 - NEW
Sofer: DAN
Telefon sofer: 0756 070782

andriescu_a:
Buna ziua, sunt Antoneta din Piatra Neamt sunt si din pacate nu mai pot merge in aceasta excursie |o. Intreb administaratorii ce pot face in aceasat situatie, iar daca este cineva interesat pot fi contactata la tel.0752123490 (excursia am achitat-o in totalitate )

lidia.Iasi:
Buna tuturor,

Din Iasi plecarea este la 05.00, vom ajunge la Barlad la 07.00, la Adjud la 08.00 (stabilim la telefon locurile de intalnire cu cei pe care trebuie sa-i preiau). Nr. meu 0743 122214
Ne vom intalni toti la pensiunea Valea Lupului la 10.30. Plecam direct pe traseu, asa ca trebuie sa fiti echipati pentru drumetie (bocanci, pantalon lung elastic, bluza termica, haina de ploaie, rucsacel cu apa si o gustare). In prima zi nu avem unde sa luam masa de pranz si nici de unde sa cumparam gustari, asa ca nu uitati sa va luati cu voi!!
Prognoza arata ca vremea va fi insorita dar rece (maxim 14 gradeC ziua).

Ne vedem curand pe taramul de poveste din "Tara Luanei"
Lida

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă