Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cu guleta pe marile Turciei 18 - 25 septembrie 2017
PGabriela:
MIMI, nu rata actiunea!!!!!
Anul trecut una dintre fete nu stia deloc sa innoate si nu a oprit-o nimic sa vina in actiune, a fost super multumita.
A stat mai mult in apa decat noi astia innotatorii, asa ca pentru asta nu ai ce de sa-ti faci griji.
Oana Argaseala:
Mi-ar placea tare-tare mult sa pot merge in aceasta excursie. Suna extraordinar, iar feedback-urile citite ma "zgandaresc" si mai tare. Nu pot vizualiza foto, oare de ce? Sper ca pana la sfarsitul lui februarie cand voi sti mai multe despre programul meu, sa mai gasesc locuri disponibile. Tine-ti-mi pumnii!
*|*
DanaDumitrascu:
Andreea, Dan, Florin1,Florin2,Gabriela.......ce faceti ? Credeti ca eu si Bruno putem duce tot "greul " ?
admin:
Rezervarile se apropie de final, am inteles astazi din agentie ca se asteapta o ultima confirmare pentru un loc la femei si ca daca se va ocupa si acel loc mai ramane doar unul singur la barbati.
admin:
Mai este un singur loc disponibil, la barbati, intr-o cabina dubla. La femei nu mai sunt locuri libere.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă