Autor Subiect: Gospodina vs cariera  (Citit de 122810 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

maria171

• Vizitator
Re: Gospodina vs cariera
« Răspuns #210 : Luni, 26 Aprilie 2010, 16:23 »
femeia care se ocupa de copii, mancare, haine, casa era femeia care statea acasa
atata timp cat vin amandoi de la serviciu la ora 19, treburile trebuie sa se imparta
nu mai exista conceptia aia de pe vremea mea: eu sunt barbat si trebuie sa fiu servit

maria171

• Vizitator
« Răspuns #211 : Luni, 26 Aprilie 2010, 16:25 »
si chiar daca ar sta acasa nu e drept sa stea doar la cratita
poate va mai amintiti filmul kramer contra kramer
un film excelent
initial o acuzi pe tipa ca pleaca de acasa, dar apoi incepi sa o intelegi

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #212 : Luni, 26 Aprilie 2010, 16:43 »
in zilele noastre nici macar nu se mai poate face separatia intre responsabilitati specifice barbatului si femeii.  si atunci cand cei doi lucreaza, sarcinile de acasa se impart in mod echitabil, mai ales de cand s-a inventat DORA: aspriadora, lavadora, batidora, licuadora.  adica toate acele minunate inventii de care pomenea un inginer pe aici pe site... si daca mai punem la socoteala si inventiile andreei marin, premiata la geneva, pai... gata, barbatii nu mai au nimic de obiectat (hihihi).  si ati vazut ca in ultima vreme, din ce in ce mai multi barbati prefera sa ia ei concediul postnatal, clar, din alte considerente.  dar asta dovedeste si pentru ca se cred cu totul apti de toate treburile casei si nu numai.

in schimb, eu toata viata mi-am dorit sa fiu casnica, sa stau acasa, sa am grija de cei 11 copii pe care as fi vrut sa-i am, si de sotul meu. n-a fost sa fie, in afara de sot, nimic altceva nu s-a mai intamplat.  si muncesc pana si in ziua de azi.
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #213 : Luni, 26 Aprilie 2010, 17:21 »
Cred că răspunsurile de aici nu supără nici un bărbat.
Din contră.... sunt situaţii, păreri, atitudini....
nihil sine deo

silviu

• Vizitator
« Răspuns #214 : Luni, 26 Aprilie 2010, 18:00 »
pai de ce sa ma supar? si eu mi-am dorit toata viata sa fiu casnic si sa am grija de copii. n-a fost sa fie... sunt doar casnic si din cand in cand am grija de niste copile.

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #215 : Luni, 26 Aprilie 2010, 18:34 »
Grija faţă de aproape.... te înalţă!
nihil sine deo

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #216 : Luni, 26 Aprilie 2010, 18:54 »
Simbolul chinez pentru cuvintul "sotie" il reprezinta o silueta stilizata de femeie , avind in mina o matura. Nimic de comentat....... >:(

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #217 : Luni, 26 Aprilie 2010, 18:59 »
Eugenia... poate nu este mătură....
O fi un evantai... mai stilizat... să răcorim bărbaţii când îi apucă... căldura!
nihil sine deo

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #218 : Luni, 26 Aprilie 2010, 19:05 »
 ;D

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #219 : Luni, 26 Aprilie 2010, 22:13 »
    Eu nu mi-am dorit neaparat emanciparea femeii! Mi-ar fi placut sa gasesc un barbat care sa ma iubeasca, sa ma ocroteasca, sa ma protejeze  si eu sa stau acasa si sa ii infrumusetez viata! Dar m-am nascut doua, trei secole mai tarziu si nu mai gasesc asa ceva!

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #220 : Marți, 27 Aprilie 2010, 10:15 »
Viaţa unui bărbat o poţi face frumoasă şi fără să..... stai acasă....
Cu cât te găndeşti mai puţin cum să înfrumuseţezi.... cu atât frumuseţea se dezvăluie...
nihil sine deo

Offline mikyboy

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #221 : Marți, 27 Aprilie 2010, 16:31 »
nimeni nu a spus ca femeia trebuie sa stea doar acasa sau la cratita sau ca doar ea trebuie sa faca totul in  casa si barbatul sa fie trantorul... dar nici cum s-a ajuns in ziua de azi in multe cupluri ca el sa gateasca, sa spele, sa faca cumparaturi, sa ajute la curatenie sau sa faca chiar si numai el si seara cand se pune in pat langa nevasta, amanta sau prietena ori iubita ii spune tot ea ca e obosita si deci la somn... :D si mai rau in timp ce el face atatea ea isi face unghiile si merge la povesti cu vecinele si la o cafea si mai stiu eu ce... asta este corect? ca sa nu mai spun ca pretentiile lor sunt strigatoare la cer...

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #222 : Marți, 27 Aprilie 2010, 16:55 »
Doamne da' ce revoltat esti! Relaxeaza-te!

Offline mikyboy

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #223 : Marți, 27 Aprilie 2010, 17:02 »
cum sa ma relaxez cand vad realitatea cotidiana si este din ce in ce mai rau... dar de asta este asa e la noi in romania totul este altfel... pacat nu iasa lumea mai mult in afara sa vada cum e pe acolo...

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #224 : Marți, 27 Aprilie 2010, 17:04 »
Hai cu noi de 1 mai sa vezi ce placinte bune fac si daca bem si o palinca impreuna sa vezi ca-ti revii!