Arhiva > Arhiva

Gospodina vs cariera

<< < (18/91) > >>

marcutza:
@steliana, vreau sa intelegi SI vreau sa intelegeti ca aici NU suntem pt a judeca, a trage la raspundere, a ne da coate ca vai ce-a facut aia sau cealalta sau celalalt !!!!
nu suntem pt a da lectii de NICIUN fel unii altora !!!!
suntem pt a discuta despre noi, cu noi pt subiectele care le consideram aproape de noi, spun a discuta, NU a intra in polemici interminabile si de prost gust, NU a discuta in contradictoriu, NU a face altceva decat a ajuta cumva pe cel aflat in situatii, stari, momente deloc placute :)

ontopic - nu te va judeca nimeni @steliana, daca tu ai considerat ca asa vrei sa faci asa ai facut !!! in rest nu pot decat sa-ti spun sa ai grija la consecinte, vorba ta  :-*

steliana:
nu ma simt judecată, nu primesc lecţii pt că lecţiile atunci când le primesc ştiu şi de ce
voiam doar păreri (indiferent de părere, nu mă afectează), altfel nu aş fi scris
mă bucur că au spus şi băieţii ceva
sunt ok, nu mironosiţă, am învăţat să privesc totul în faţă, nu-mi este teamă decât de mine, de francheţea mea care poate dezarma

marcutza:
perfect @steliana, atunci pot spune ca esti o femeie - femeie si inca una directa si f sincera asa cum ne-ar sta bine la toti ;)

steliana:
 :-*

pe_jumate:
bravo, steliana! :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă