Arhiva > Arhiva

Gospodina vs cariera

<< < (16/91) > >>

sile43:
Steliana,ai gustat,ai gustat,dar ce gust ai simtit,asta nu ne spui? :o

iulielf:
   Steliana, ai devenit amanta dar, te-ai gandit ca anii trec si, s-ar putea sa te trezesti singura? Si, cu ce te-ai ales? Chiar crezi ca fericirea poate exista numai in "sex". Ca asta face o amanta. In sufletul tau nu vei fi niciodata fericita, daca continui asha.
  Bineinteles, fiecare vede fericirea in felul lui dar, eu cred ca sexul nu e cea mai mare fericire. Aia e fizic, dar sufleteste ? Cu ce, sau cat timp te multumeste sufleteste cand faci sex ? 10 minute? 20 minute? o ora, doua? Si gata.................multumirea sufleteasca a disparut pana urmatoarea data............

carmentoma:
       Si nu cred ca ar fi doar problema sexului, ca  eu sunt convinsa ca nu doar atat o intereseaza pe @steliana! Ma gandesc si ca cealalta persoana implicata are o situatie care e, probabil, mai delicata: copii, pe care nu vrea sa ii faca sa sufere, sau altceva asemanator!! Sa nu o judecam prea dur! Probabil e ca in bancul ala cu: marul mai mic, sau nimic( veszi topicul Bancuri)!  E vorba doar de respectul de sine: meriti mult mai mult de la viata decat sa fii o a treia persoana din viata cuiva!
       O singura fraza ti-as mai spune, @steliana: sa nu iti cladesti niciodata fericirea pe nefericirea altuia!

marcutza:
ex impreuna cu prezenta lui femeie din viata sa, SI_AU cladit fericirea pe a altora;) si le merge:) sa fie sanatosi si numai bine le doresc  ;)

carmentoma:
     marcutza, totul se plateste in viata asta! Nu trebuie sa miscam noi un deget! E Cineva acolo sus, care le vede si le rasplateste pe toate, dupa fapta! Am avut o colega care ramasese sa isi creasca singura doua fete, pentru ca sotiorul plecase  de langa ea cu una cu ceva ani mai tanara! I-a facut si aceleia trei copii, iar pe la 40 de ani, nu stiu cum a reusit colega mea sa il faca sa se desparta de aia si s-au recasatorit! Incepuse sa primeasca reprosuri de la cunoscuti , gen: nu te gandesti ca ai lasat trei copii mici fara tata!? Iar ea replica: dar aia nu a facut acelasi lucru, lasandu-ma sa cresc singura doua fete?  Si avea dreptate, nu credeti?
     Cam asta ar fi: multa rabdare ca Bunul Dumnezeu are grija de toata lumea!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă