Arhiva > Arhiva

Gospodina vs cariera

<< < (2/91) > >>

carmentoma:
         Eu cred ca relatia este cladita caramida cu caramida inca de la primele intalniri! Parerea mea e ca noi ne straduim prea mult sa ii multumim pe ei si incet, incet "perdem terenul" pe care tot asa, usor usor  il castiga ei! De ce e obligatoriu sa fie ei in primul rand fericiti, cand eu sunt de parere ca ar trebui ca ei sa faca tot timpul ceva pentru a fi noi fericite, nu doar invers! La inceput iubirea pe care ne-o poarta si in numele careia ne-ar aduce si luna de pe cer este un atu pentru noi sa ne impartim anumite sarcini , incepand cu cele gospodaresti, cu piata facuta in doi sau cu listuta pe care sa i-o inmanam cu zambetul pe buze! Apoi sa nu criticam ca a luat legumele prea mici, verdeata ofilita gata, carnea prea grasa, sau alte asemenea, ci dimpotriva sa fim incantate de orice ar cumpara, sa nu ii descurajam initiativele, chiar mai nefericite pentru niste pretentioase ca noi! Ca a doua oara nu-l mai prindem prin piata!
        Cat priveste libertatea pe care sa i-o lasi, ea trebuie tot de la inceput bine stabilita, dar pentru amandoi, nu doar pentru el! Fiecare poate avea pasiunile personale, ( ex: el fotbalul, pescuitul sau masinile, iar tu shopingul, o carte buna, sau orice altceva!) Timpul liber cred ca ar trebui sa fie intradevar liber pentru amandoi! Muncim amandoi, facem gospodarie impreuna, fiecare cu sarcinile specifice, nu repar eu aspiratorul, schimb sigurantele sau bat covoarele si el sa spele rufe sau sa schimbe copiii! Iar de relaxat ne relaxam amandoi, fie impreuna, fie separat, el cu baietii, eu cu fetele!
          Mai cred ca uitam de noi, de personalitatea rebela de care poate s-a indragostit, devenind o femeie supusa, stearsa,  care nu mai are nimic misterios de oferit si descoperit!
        In ceea ce priveste gelozia  care , se spune, e obligatorie cand iubesti, eu nu am avut niciodata un asemena sentiment! Sa nu fi iubit oare? Poate! Putina indiferenta afisata e de natura sa le mentina treaz interesul fata de noi, pe cand sufocarea are efect contrariu! Eu cred ca respectul , increderea si comunicarea sunt mai importante decat o dragoste arzatoare si infocata, care se consuma ca un foc de paie si ramane in loc doar o singuratate in doi!

marcutza:
frumos si la obiect @carmentoma...mi-a placut :)

stii, relatia cladita caramida cu caramida...poate veni un tzunami si....

carmentoma:
     Nu e bine sa pui raul inainte! Se spune ca de ce ti-e frica, de aia nu scapi! Daca eu sunt fericita si impacata cu mine insami si cu ceilalti, atunci si cei din jurul meu vor fi la fel! Putin egoism nu strica! De ce sa nu fim noi cele rasfatate, protejate si alintate? Daca am facut invers, cu ce ne-am ales! Eu asta as schimba in atitudinea mea, daca as fi in locul tau!

marcutza:
nu @carmen, euvb din experienta casniciei de 15 ani...
unde nu s-a aplicat din femeia prietena, gospodina si amanta.

in fine, e un punct de vedere :)

carmentoma:
    Asta am zis si eu: tu nai incercat sa faci totul sa ii fie lui bine! El, dupa parerea ta, a facut acelasi lucru pentru tine? Si atunci nu tot experienta ar trebui sa iti spuna ca ai gresit! E tot o parere!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă