Arhiva > Arhiva

Gospodina vs cariera

<< < (74/91) > >>

manghel:
corect. persoanele bune si draguta au de pierdut de cele mai multe ori?  :-\

almi_gabi:
tot aman treburile de gospodarie, le ocolesc, se spune ca e bine sa faci cu placere ceea ce faci dar eu nu reusesc performanta asta cand vine vorba despre gospodarie. acum ca e "sezonul"curateniei de sarbatori parca e si mai greu  ;D

Monique:

--- Citat din: almi_gabi din Duminică, 18 Decembrie 2011, 10:09 ---tot aman treburile de gospodarie, le ocolesc, se spune ca e bine sa faci cu placere ceea ce faci dar eu nu reusesc performanta asta cand vine vorba despre gospodarie. acum ca e "sezonul"curateniei de sarbatori parca e si mai greu  ;D

--- Terminare citat ---
Gabi, nu-ti fa probleme, nu esti singura; important pentru mine e sa ma simt bine in mediul meu; fac atat cat sa-mi asigur confortul personal.

Sara:

--- Citat din: manghel din Luni, 12 Decembrie 2011, 21:41 ---corect. persoanele bune si draguta au de pierdut de cele mai multe ori?  :-\

--- Terminare citat ---

Sa fii "bun" si "dragut" nu inseamna neaparat ca ti-ai ales versnica premisa de a fi vesnic castigator  :)!
In plus si 'pierderile' au rostul lor.

Ce-ai pierdut, ca poate gasesc eu in locul tau  8)....

Sara:

--- Citat din: almi_gabi din Duminică, 18 Decembrie 2011, 10:09 ---tot aman treburile de gospodarie, le ocolesc, se spune ca e bine sa faci cu placere ceea ce faci dar eu nu reusesc performanta asta cand vine vorba despre gospodarie. acum ca e "sezonul"curateniei de sarbatori parca e si mai greu  ;D

--- Terminare citat ---

Roaga o mama, o bunica, o vecina, o prietena sa te ajute!
Sau...daca poti, plateste pe cineva si tu du-te si fa ceva ce-ti place!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă