Arhiva > Arhiva

Gospodina vs cariera

<< < (68/91) > >>

Saturnianul:

--- Citat din: silviu din Marți, 06 Decembrie 2011, 13:03 ---da'-i pun si cateva conditii grele iubitei

--- Terminare citat ---

Prin urmare nu esti single si incalci regulamentul forumului :P
Io vreau sa vad iubita! :D

Caroline:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 05 Decembrie 2011, 22:24 ---nu ma supar sa fie gospodar si sa se priceapa la gatit si sa stea in bucatarie si eu la TV si sa citesc ;D

--- Terminare citat ---

Un caz e un var de-al meu de la Iasi, altul un fost sef, care ies din discutie, ca nu-s singles  :P. Am mai doi asa si singles (unul divortat, altul necasatorit, din Bucuresti), dar... am constatat ca, in acest caz, chestiunea e cu doua taisuri: pentru barbati, gatitul nu e o "datorie" ca pentru o femei, ci o favoare... ca un fel de steag pe care-l flutura: desi sunt singur am casa luna-bec si stiu sa ma ingrijesc singur, n-am nevoie sa depind de o femeie pentru asta, femeia trebuie sa fie asa si-asa si pe dincolo... ca daca nu e, ma descurc si-asa. "Singurul lucru pentru care as putea invidia o femeie este ca eu nu pot face un copil singur." - zicea. Si-atunci sa vezi pretentii...
Si cred ca au dreptate! De vina nu e cine cere, ci cine da - se spune. N-ar fi rau sa avem si noi, femeile, tot atatea pretentii de la partener doar pentru ca stim sa gatim, sa tinem o casa, sa crestem copii etc. Nu?!  8)

Saturnianul:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 04 Decembrie 2011, 21:32 ---si nu fac cocaturi si dulciuri (ca le pun pe mine)

--- Terminare citat ---

Tu fa-le si da-le incoa! Asa, le pui pe altii  ;D

Saturnianul:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 05 Decembrie 2011, 22:24 ---unde, unde ??   ;D
nu ma supar sa fie gospodar si sa se priceapa la gatit si sa stea in bucatarie si eu la TV si sa citesc ;D

--- Terminare citat ---

Ma bag! Da' promiti ca maninci ce-am gatit?  :D

Caroline:

--- Citat din: Saturnianul din Marți, 06 Decembrie 2011, 17:29 ---Tu fa-le si da-le incoa! Asa, le pui pe altii  ;D

--- Terminare citat ---

Io-s mic, nu stiu nimic...  ;D Dulciurile sunt in "sarcina" cumnatei mele, maica-mea pune dinainte muraturile pe iarna in cate 3 randuri, pentru fiecare, si eu fac mancarea... asta-i regula la noi in familie.  :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă