Arhiva > Arhiva

Gospodina vs cariera

<< < (56/91) > >>

silviu:

--- Citat din: almi_gabi ---fast-food, cafea (peste poate ) , sedentarism
--- Terminare citat ---
fast-food si multa cafea = najpa :( dar silueta ta nu pare a fi a unei sedentare :-\
despre gospodine, numai de bine! ;D

janeta:
daca-ti faci din "gospodarit" o cariera , mie mi se pare ca e la fel de gresit cu a face din cariera o fixatie .

astea doua iti ocupa atat de mult timp , incat nu mai ai cand sa traiesti ...

parerea mea  :D

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 25 Iunie 2011, 11:55 ---fast-food si multa cafea = najpa :( dar silueta ta nu pare a fi a unei sedentare :-\
despre gospodine, numai de bine! ;D

--- Terminare citat ---

m-am scos cu metabolismul mostenit de la ai mei  :D

--- Citat din: janeta din Sâmbătă, 25 Iunie 2011, 12:34 ---daca-ti faci din "gospodarit" o cariera , mie mi se pare ca e la fel de gresit cu a face din cariera o fixatie .

astea doua iti ocupa atat de mult timp , incat nu mai ai cand sa traiesti ...

parerea mea  :D

--- Terminare citat ---

jani, cata dreptate ai  :)
am ajuns la parerea ca important pentru mine in acest moment al vietii nu mai este cariera (indiferent de natura acesteia – apropos de “gospodarit”  - for me – no chance) ci sa–mi caut activitati si compania celor care aduc farmec si destindere in traiul meu zilnic

si sa mai adaug ca in ultima vreme simpla pastrare a serviciului  poate deveni o “cariera”

julia:

--- Citat din: optimus sum din Marți, 21 Iunie 2011, 11:54 ---de cand femeile alearga pentru cariere au uitat sa mai fie femei...
egalitatatea sexelor este inteleasa cam ca si drepturile minoritatilor...
se pune presiune pe capul sarmanului barbat pana il cocoseaza, apoi se plang ca nu face fata in pat, sub pat si la mol...
pana la urma unde se vrea sa se ajunga? la a transforma barbatul in sclav, uitand ca trebuia sa ne oprim la fi parteneri...
of of, mai mai ... :-\ :-\ :-\

--- Terminare citat ---

mai minoritate oprimata care esti, vrei sa fii sclavul meu o saptamina ?

janeta:

--- Citat ---mai minoritate oprimata care esti, vrei sa fii sclavul meu o saptamina ?
--- Terminare citat ---

jul...in veci nu mi-as fi putut imagina ca poti fi atat de ...directa , ca sa zic asa  :D

iaca  dragelor , atitudine de femeie hotarata  :D :D :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă