Arhiva > Arhiva
Gospodina vs cariera
carmentoma:
Nu era vorba nici de manie si nici de ura, dar nici indiferent nu poti fi in aceste situatii! Si, de aceea am postat mai jos scrisoarea copilului! Cred ca noi, ca adulti, putem fi detasati, insa copiii, care se vad dintr-o data intr-o situatie pe care nu o pot intelege, raman cu mari traume! Parerea mea!
Saturnianul:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 28 Aprilie 2010, 19:07 ---si daca nu as fi detasat si as dezbate cu ura, as infiera cu manie, la ce mi-ar folosi? viata e scurta :( mai bine facem haz de necaz :D
--- Terminare citat ---
Silviule, tu probabil esti adeptul principiului "traieste clipa". Nimic rau in asta, atita vreme cit cei care il urmeaza inteleg ca intr-o relatie de cuplu (indiferent daca acel cuplu este casatorit sau nu), "traieste clipa" nu prea are ce cauta atita vreme cit nu o gindesti in termeni de "noi". Daca este gindita in termeni de "eu", atunci relatia de cuplu (cu atit mai putin casatoria) nu este ceva nimerit pentru acesti oameni si se vor simti in permanenta limitati de relatie ;)
silviu:
--- Citat din: carmentoma ---Cred ca noi, ca adulti, putem fi detasati
--- Terminare citat ---
exact! eu sunt adult ;D ba daca stau sa ma gandesc putin, am fost chiar si adulter :D alt defect :(
--- Citat din: saturnianul ---Silviule, tu probabil esti adeptul principiului "traieste clipa". Nimic rau in asta, atita vreme cit cei care il urmeaza inteleg ca intr-o relatie de cuplu (indiferent daca acel cuplu este casatorit sau nu), "traieste clipa" nu prea are ce cauta atita vreme cit nu o gindesti in termeni de "noi".
--- Terminare citat ---
daca am gandi in termen de 2, ar fi "traim clipa". or, aici este vorba de "traieste clipa".
carpe diem! ;)
carmentoma:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 28 Aprilie 2010, 21:38 ---am fost chiar si adulter :D alt defect :(
--- Terminare citat ---
Daca nimeni nu are de suferit, nu conteaza foarte mult si , intr-o oarecare masura, sunt de acord sa "iti traiesti clipa"!
steliana:
nu mă pot abţine....
f.....
eteeee... na.....
este tot în latină....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă