Arhiva > Arhiva
Gospodina vs cariera
capsuna:
Mie mi se pare ca exista multa indolenta, nepasare, interese si egoism, si la femei si la barbati in egala masura, si atunci apar fenomene de genul celor semnalate de voi.
Dar mikyboy ...hai sa nu generalizam!
steliana:
Consider că o mare calitate a fetelor gospodine, vine şi din educaţia familiei.
Una din fetele mele este îndrăgostită de bucătărie. Cealaltă.... mai puţin, dar nu se dă la o parte din a-şi satisface o poftă culinară din ce mânca la mama.
Prima... are bărbat pe măsură. În sensul că şi lui îi place în bucătărie.
A 2-a... amândoi preferă semipreparatele.
Cred că un rol important îl are şi bărbatul.
mikyboy:
vezi tu @marcutza nu putem generaliza chiar ca stia, pentru ca stiu cazuri de fete/femei care aveau ca si mentalitate urmatoarea explicatie: pana ma voi marita face mama si cand voi ajunge la casa mea o sa fac eu...
si vine intrebarea mea: cum sa faca ea daca pana atunci nu a facut nimic? asa dintr-o data apasa pe buton si stie sa faca de toate?... ma abtin de la alte comentarii dar astea sunt o mare parte din femeile de azi ca sa nu generalizez... si pretentiile sunt apropiate de cer... ;)
deci concluzia este ca e posibil ca acel barbat sa fi dat exact peste o astfel de femeie si daca i-a spus faza cu facutul dupa nunta atunci a luat teapa si daca barbatul e serios si mai si iubeste... mai mult va imaginati voi... si se mira lumea ca sunt atatea divorturi in ziua de azi... emanciparea femeii este bine venita atata timp cat nu isi uita locul in societate dar mai ales in familie...
capsuna:
Mikyboy eu sunt Capsuna...
Si eu iti pot da exemple negative de barbati...dar nu cred ca e cazul!
marcutza:
@mikyboy , divorturile sunt de cand lumea :)
am cunoscut fete care la mama acasa nu erau puse la treaba insa in casa barbatului, sotului au pus umaraul la treaba, da e adevarat sunt si exemple inverse.
si vorba capsunii, nu putem generaliza, caci sunt fete intre fete, cupluri intre cupluri si mai ales cupluri care imbratiseaza un modernism dus la extrem asa cum prezenta maria171 acea familie.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă