Arhiva > Arhiva

Gospodina vs cariera

<< < (40/91) > >>

steliana:
o ămpărţim cerculico... frăţeşte

mikyboy:
saturnianule amanta o preiau eu ca am locul disponibil... :D cat despre gospodar... pe femeile din ziua de ani nu le mai intereseaza asta doar sa ai bani, masina, casa si papagal si vraji cat incape si sa pari sau sa fii cat mai smecher... nu conteaza ca dupa nunta isi da cu pumnii in cap cand realizeaza ca ea trebuie sa faca toate cele in casa ca doar el nu pune mana... dar de le-a luat ochii la inceput si apoi se trezesc in cruda realitate cotidiana... si fie accepta fi... tribunalele sunt pline...

maria171:
ar mai fi o varianta
sa cada amandoi pe capul mamei sau al soacrei
am un var care in fiecare sambata isi aduce soacra sa le gateasca, ca nevasta nu stie
am o colega care cumpara mancare de la cantina vineri pt copil
asta ca sa aiba copilul o ciorbita calda, ca in restul saptamanii manaca la gradinitza
ea cu sotul manaca ... ce gasesc
cateodata ii mai cumpara si lui pilaf sau legume sote cu pui la gratar

mikyboy:
cazurile de care spui tu @maria171 sunt cazuri reale dar acolo este si acceptul barbatului... eu unul sincer nu as accepta asa ceva... sunt cateva atributii lasate de la Dumnezeu despre care se scrie si in Biblie si printre ele se numara si mancarea... Mie unul, daca as fi femeie, mi-ar crapa obrazul de rusine sa vina soacra sau mama sa imi gateasca sau sa cumpar la copil macare de la cantina sau restaurant... iti dai seama ce educatie primeste copilul ala... daca mai este si fetita atunci din start pot spune ca o familie va fi in viitor distrusa. Bunica mea (D-zeu sa o ierte...) imi povestea cum mergea la lucru la Independenta si lucra de la ora 7-17 sau chiar 18 si de multe ori si sambata si duminica si apoi venea acasa si facea mancare si spala si calca si facea curatenie in timp ce bunica repara pe la casa, se ocupa de gradina si de curte si de cumparaturi... Si conditiile de atunci nu erau ca acum... nu existau masini de spalat automate si nici atatea haine ieftine sa poti sa le schimbi des... Acum fetele din ziua de azi ajung la 20 de ani si stiu sa faca doar cartofi prajiti cu ochi ca sa nu mai zic ca de calcat sau cusut nici nu incape vorba... si tot ele cu pretentii si nasul pe sus si cand le faci pe plac isi bat joc si nici nu stiu sa aprecieze... Apoi da de unul care le suceste mintiile dar care nu face nimic si tot ele cu gura mare ca barbatii nu fac nimic... Si eu pretentii sa fie barbatii super aranjati tot timpul dar nu ar calca o camasa sau sa coase... mai bine zice sa cumperi una noua ca parca banii ar sta pe garduri... si uite sa am devenit societate de consum...
E bine stiut din preistorie ca barbatii mergeau la vanatoare, la camp si razboi si femeia se ocupa de casa, copii, macare, haine...

marcutza:
"acolo este si acceptul barbatului" asa este @mikyboy
fiecare femeie/barbat isi asuma aceste lucruri, pt ca cu siguranta acea persoana stia ce poate sau nu partenera/rul sau.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă