Arhiva > Arhiva

Gospodina vs cariera

<< < (28/91) > >>

Saturnianul:

--- Citat din: pe_jumate din Marți, 13 Aprilie 2010, 10:37 ---@saturnianul.. da, dragul meu, milkyboy e si el extraterestru, ca si noi de altfel..

--- Terminare citat ---

Aha, acum am inteles de ce m-am simtit asa de bine si asa de repede aici. E posibil sa nu mai fiu un extraterestru ratacit pe Terra?  :-*

Saturnianul:

--- Citat din: pe_jumate din Marți, 13 Aprilie 2010, 11:04 ---PS saturn, si sile43 o fi extraterestru?!? :-*

--- Terminare citat ---

Jumatatico, din ce vad eu p-aici, imi pare ca toti suntem extraterestrii intr-un fel sau altul :)

pe_jumate:
saturn, e riscant sa faci o asemenea afirmatie in public..  :-*

e totusi adevarat ca multi pamanteni continua cu obstinatie sa se zvarcoleasca in fel de fel de relatii pe care ei le denumesc iubire.. dar uite, valorile iubirii nobile saturniene sunt impartasite adesea si pe terra.. iubirea, ca si legile mecanicii ceresti, e universal inteleasa si total aplicabila..

unde ai parcat farfuria aia? crezi ca o sa mai ai nevoie de ea in noile conditii? :-*

Saturnianul:
De ce ar fi riscante afirmatiile mele Jumatatico? Zi-mi si mie, pentru ca uneori am naivitatile mele si asta face parte din natura-mi extraterestra :)

Farfuria o am si nu renunt la ea. S-ar putea sa nu mai fie nevoie s-o folosesc asa de des, dar uneori cite un zbor interstelar imi face bine ;)  :-*

pe_jumate:
ai dreptate, saturn, poate cuvantul "riscante" nu a fost bine ales de mine..

.. incercam sa zic ca poate nu chiar fiecare din pamanteni impartaseste valorile orbitei noastre ..si poate ca intre iubirea ca stare-fundamentala-a-lui-a-fi si iubirea-accesoriu-la-vanatoare sunt mici diferente.. nu? :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă