Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017

<< < (12/22) > >>

nik:

--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 29 Iulie 2017, 19:20 ---Nik, ai observat bine, semn ca ai citit cu atentie.  ;)

E o scapare pe forum, se mai intampla. Cu siguranta va corecta admin.
Ia in considerare pentru plecare vineri, 4 august si intoarcerea duminica, 6 august, dupa cum e si in calendar, dar si in prezentarea de pe site :)
http://www.singlescamp.ro/eveniment/drumetii-muntii-fagarastransfagarasan-04-06-august-2017/

PS - de ce ai inceput cu lista de transport? Care, apropo, se ia cu copy-paste, nu cu quote/citat  :angel:

--- Terminare citat ---

Mul?umesc Wonderland , sunt nou p-aici
Cu ce trebuia s? încep? Mai trebuie s?-i fac ceva la lista asta?

wonderland:
nu trebuie sa-i mai faci nimic listei. m-am intrebat doar de ce ai trecut-o in mesajul tau.
Stai linistit, e totul in regula.  :thumbup:

f-1969:
Buna dimineata! Mai e cineva din Constanta care merge in aceasta excursie?????

Manuela Nae:
Buna seara,
Am uitat cu desavarsire de transport.
Am inteles ca lista este inchisa, dar loate se mai gaseste un loc.
Multumesc
Manuela Nae
Bucuresti

wonderland:
Manuela, nu stiu de unde ai inteles ca ar fi inchisa?!  :faint:
Trebuie sa te inscrii singura, conform instructiunilor date de admin in descrierea excursiei.

Adica iei ultimele liste cu copy-paste  si te adaugi, cu grija, fara sa stergi pe nimeni la traseul dorit. Cu prenume, initiala numelui si locul de imbarcare.

--- Citat --- admin Observatii de care rog sa se tina cont:
- adaugarea pe lista se face individual si personal. Nu inscrieti alte persoane. Pt agentie aceasta reprezinta cererea de rezervare la mijlocul de transport

- nu sunati in agentie, nu trimiteti Email-uri, singura forma de inscriere (anuntata) este cea de pe forum

- luati cu copy/paste ambele liste, atat cea de Bucuresti cat si cea din Iasi, chiar daca va adaugati doar la una dintre ele.

- daca renuntati la transport sau excursie, va rog sa va stergeti de pe lista, refacand-o.

--- Terminare citat ---

Ultima, de fapt ultimele liste sunt cele completate mai sus de CGM, la Raspuns#51.

Succes!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă