Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Codri:
Buna, imi puteti spune va rog de unde se face plecarea din Iasi? Multumesc!
wonderland:
Doamne, Codri, cat mai este pana-n august...... :D
Informatiile de genul acesta se dau de catre insotitorul de grup/agentie in cazul plecarilor din Bucuresti mai aproape de data plecarii, cu 2-3 zile inainte.
Dar, pentru linistea ta, in celelalte excursii am vazut ca punctul de plecare din Iasi e magazinul Billa (cel din Zona Garii) de sau alt loc pe traseul spre iesire din oras stabilit de Lidia, ori convenit cu ea. :angel:
Codri:
Ok, multumesc pentru raspuns :)
sabinacri:
ciao :),
pentru doritori din Timisoara- ne org. noi cu transportul e valabila inscrierea? si cat va costa?
multumesc
wonderland:
sabinacri, cred ca te referi la faptul ca transportul este serviciu inclus, dar sunt doar doua trasee, din Bucuresti si dinspre Iasi.
Daca nu sunt alte precizari, inseamna ca tariful e acelasi pentru cei care vin din alte zone, care nu se pot conecta la microbuzele mai sus pomenite. Cred, din ce am vazut pe aici ca si pentru cei care renunta la transportul cu microbuzul pentru a veni cu masina, de ex.
Dar e o intrebare mai potrivita de adresat agentiei. Asta in eventualitatea ca mai apare vreun loc. Vad ca deja s-a anuntat pe site ca mai este doar un loc, pentru barbati :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă