Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017

<< < (8/22) > >>

wonderland:
Deja, din ce vad  grupul asta se formeaza in jurul unui nucleu de temerari, robusti, de anduranta si la drumetie si la petrecerile de seara. Ii imbratisez pe cei care am avut bucuria sa-i cunosc :applause: :applause: :applause:

cornelina poate mesajul lasat de sun te ajuta in decizia ta :blush:

--- Citat din: Sun din Luni, 17 Iulie 2017, 16:31 ---Sunt interesata sa particip la aceasta actiune. In cazul unei renuntari , va rog sa ma contactati pe adresa de mail :  as3848254@gmail.com .

--- Terminare citat ---

nik:

2.

nik:
Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)

1.
2.

Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1.CANACHE N.
2.

crystyna2000:
Si eu te pup cu drag, Alis.
O seara frumoasa tuturor !

wonderland:
Nik, ceva n-a functionat la incercarea ta de a te inscrie pe lista.  A treia oara sigur e cu noroc. Mai vezi o data indicatia de completare.

--- Citat din: admin din Miercuri, 05 Iulie 2017, 09:55 ---Deschidem listele de inscriere la transport. Adaugati-va numele si initiala prenumelui pe lista, dupa ce v-ati asigurat ca ati luat cu copy/paste ULTIMA lista (altfel lasati pe alti inscrisi pe dinafara).

Observatii de care rog sa se tina cont:
- adaugarea pe lista se face individual si personal. Nu inscrieti alte persoane.

--- Terminare citat ---

Adaug eu si ca LISTA - include amblele liste, cu plecare din Iasi, respectiv din Bucuresti.
Succes!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă