Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 04 - 06 august 2017
Liliana Irimescu:
Lista Iasi (6 locuri) (Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Rusu C.
2. Irimescu L ( Balea Cascada - Iasi )
Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
wonderland:
--- Citat din: mihaela_calcan din Luni, 10 Iulie 2017, 14:39 ---Buna ziua,
Eu vin din Braila, si nu are sens sa ajung la Bucuresti ca sa merg cu grupul din Bucuresti , la ora 6.
Cred ca ar fi bine sa ajung cu o zi inainte la cabana.
Altfel?
:)
--- Terminare citat ---
Mihaela, calatoria spre destinatie impreuna cu ceilalti are si un rol de... dezghetare. Va cunoasteti, ajungeti relaxati, veseli. Dar daca totusi n-ai cum sa ajungi pana la ora 11.oo, si vrei sa te cazezi cu o noapte inainte, cred ca cel mai bine e sa contactezi agentia...
Altfel? - Doar sa mai fie cineva din Braila sau din apropiere care merge cu masina si va puteti grupa.
Succes!
Liliana, parerea mea e sa iei in calcul si varianta ca sunt 6 persoane care merg din Iasi tur-retur si sa-ti faci un plan B. Dar poate nu e cazul. oricum, urmareste topicul. Enjoy:)
luminita.stanescu:
Lista Bucuresti (Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur)
1. Corneliu I.
2. Sonea R.
3. Huszar D.
4. Daniela-Mirela F.
5. Tudorache Liliana
6. Irimescu L. ( Bucuresti - Balea Cascada )
7. Stanescu L. (Bucuresti)
Ma inscriu pe lista transport Bucuresti - Balea Cascada si retur, in perioada 04.08-06.08.17.
Luminita Stanescu
wonderland:
luminita.stanescu, se iau ambele liste, cu grija sa nu stergi pe nimeni, chiar daca te adaugi doar pe una dintre ele.
Corectezi, te rog? ::)
cornelina:
Buna tuturor,
Eu m-am inscris si platit integral excursia, desi sunt din Turda.
Mai merge cineva din Ardeal, de care sa ma lipesc pentru transport, sa nu fac drumul singura pana la cabana?!
Sau vrea cineva un loc de doamna?
Iar eu voi relua excursia, cand va fi transport asigurat de pe Ardeal?
Multumesc,
Cornelia Bercea
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă