Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017
wonderland:
Krondia, draga, sa stii ca m-am gandit si la asta. Deci, incepe sezonul de panda dupa iepurasi. ;) :giggle: Cine stie, poate ne vedem in Brasov :)
Rodica_I:
uuuu vin si euuu :).
Matei Ionut:
Buna ziua !
Am si eu niste intrebari ! Sunt din Constanta si vreau sa stiu la ce ora si din ce loc este plecarea din Bucuresti ?
Ca sa stiu daca ma incadrez in timp in data de 23 iunie sau trebuie sa sosesc in Bucuresti cu o seara inainte. Daca mai este cineva din Constanta care calatoreste in spre Bucuresti pt. aceasta excursie si nu o deranjeaza sa plecam impreuna din Constanta o rog sa imi raspunda. Multumesc !
Rodica_I:
Buna Matei ionut si eu plec din Constanta :) .
Acum sunt plecata , o sa vorbim saptamana viitoare , o sa facem o iesire a grupului nostru din Cta
Matei Ionut:
--- Citat din: Rodica_I din Marți, 16 Mai 2017, 13:01 ---Buna Matei ionut si eu plec din Constanta :) .
Acum sunt plecata , o sa vorbim saptamana viitoare , o sa facem o iesire a grupului nostru din Cta
--- Terminare citat ---
Sarut mana ! Va multumesc ca mi-ati raspuns ! Astept sa ne intalnim. Sper sa nu fiu de servici ! Lucrez 12/24/48. ID ul meu de Facebook : Matthew John ( sapca rosie si ochelari de soare in foto de profil ), alternative name : Matei Ionut.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă