Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017
Nina Petre:
Oare de ce s-a blocat discutia ca eu nu mai inteleg nimic, voiati sa-i dam o forma...mie imi pare tare grozava excursia asta ca loc si moment, cum ziceam eu m-am inscris si abia astept sa vad bujorii infloriti!
admin:
Nu este blocata discutia, nu stiu de unde s-a inteles asta, se poate discuta pe marginea oricarui subiect legat de aceasta excursie. Observatia facuta de wonderland pentru ca banuiesc la aceasta v-ati referit, este ca se pot aborda SI ALTE SUBIECTE si initia discutii pe topic-urile specializate, spre care v-a indrumat. Incercam sa tinem forumul intr-o forma usor de urmarit, adica sa fie respectate subiectele in care se posteaza.
Nina Petre:
Am vrut sa spun ca fetele care au deschis discutia n-au mai continuat-o, in sensul asta blocajul...altfel binevenite toate indrumarile moderatorilor.
wonderland:
indrumarea mea, care o intarea pe cea facuta de noiembrie, a venit pentru ca fetele lansau invitatia de a discuta pe facebook.
--- Citat din: j26 din Sâmbătă, 18 Februarie 2017, 18:18 ---Eu ma gandeam la o discutie de grup pe fcb de exemplu. Daca e posibil. Relax, si eu sunt new entry.
--- Terminare citat ---
De aceea am zis ca discutia poate avea loc aici, sau pe alte topicuri.
Probabil firul discutiei s-a oprit (hai sa nu zicem blocat ;D) pentru ca lumea e inca neobisnuita cu forumul. Dar e simplu. Mai ales daca activati butonul Atasamente si alte optiuni si bifati Anunta-ma cand apar raspunsuri. Asa veti primi notificari pe email cand cineva mai posteaza cate ceva si discutia poate deveni mai fluenta. :kissing:
Am vazut ca J23 a mai ajuns prin zona. Mai sunt si altii printre voi? (asta ca sa apuc si sa va intind eu un fir de discutie :giggle:)
krondia:
Momentan Canionul este inchis pentru lucrari de reparatii, asta in caz ca cineva planuieste sa il viziteze in perioada imediat urmatoare.
Anuntul apare pe pagina oficiala de facebook.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă