Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017
noiembrie:
Am ratat excursia ,dar ,cu putin simt de aventura as putea salva ziua ultima Brasov-Tampa,adica sa ne alaturam grupului,la Brasov.
Se mai incumeta cineva sa calatorim in zori cu transportul in comun si apoi sa avem o zi minunata ?
RADULESA:
Pentru Cristina din Ploiesti,
Si eu sint din Ploiesti. Probabil ca (din experienta trecuta ) soferul va merge pe centura, asa ca ii voi propune ca loc de intilnire statia Peco Petrom din zona Metro. Este bine pentru tine?
Pentru admin, Gigi Candea, Bon Voyage,
De ce mergem la Brasov ca sa ne intoarcem la Sacele si nu o luam prin Valeni - Cheia? Este mai scurt si mai placut sa ne asteptam prietenii din Iasi la pensiunea Gentiana decit sa ne petrecem timpul in autocar. Este doar o sugestie, daca trebuie sa facem acest traseu eu ma supun :angel:
admin:
"Pentru admin, Gigi Candea, Bon Voyage" ....mai trebuiau ,mentionate, convocate si chemate la discutii, CSM-ul, CSAT si inca vreo doua ministere...Asa ca sa fie toti... ::) :)
De ce mergem la Brasov ca sa ne intoarcem la Sacele si nu o luam prin Valeni - Cheia? Pai simplu, pentru ca asa a fost comunicat, anuntat, inteles si asteptat traseul excursiei si pentru ca sunt persoane care urca din Brasov. Ei sa vina cu trenul la Sacele? Pai nu-i frumos sa-i lasam acolo...nu-i asa? :-[ ???
Hai sa lasam organizatorii sa fie organizatori, soferii sa fie soferi, ghizii - ghizi...OK? :)
RADULESA:
Am inteles sa traiti! Nu aveam toate datele... scuze
crystyna2000:
Buna Aurelia,
E foarte bine si pentru mine; dupa ce vorbesti comunica-mi si mie ora, te rog.Ma gandesc ca nu are sens sa-l sunam amandoua.
Cristina 0732/668159
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă