Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017

<< < (22/34) > >>

Michelle:
Mda, era doar un citat din admin. Acum am vazut mai bine.
Sa întrebam atunci altfel - cate locuri are autobuzul si daca pot raspunde joi cu privire la transport.

Michelle:
La ce ora se pleaca din Bucuresti si de unde?

krondia:
Informatiile privind locul de plecare, numele si numarul de telefon al soferului si numarul de inmatriculare al masinii se vor afisa pe acest fir de discutie cu 2-3 zile inainte de plecare.

wonderland:

--- Citat din: Michelle din Luni, 19 Iunie 2017, 13:40 ---Mda, era doar un citat din admin. Acum am vazut mai bine.
Sa întrebam atunci altfel - cate locuri are autobuzul si daca pot raspunde joi cu privire la transport.

--- Terminare citat ---

Da Michelle, era doar un citat din Admin.  :faint: extras din prezentarea excursiei, pe care tot Admin, de fapt Gigi Cindea,initiatorul si organizatorul acestor actiuni, ne roaga sa o citim cu mare atentie si sa fim atenti la toate detaliile, inainte de a face rezervarea.
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2427.0.html

--- Citat din: Michelle din Luni, 19 Iunie 2017, 13:36 ---Nu stiu daca ma pot alatura grupului cu autocarul, aflu abia joi cel tarziu.
Caz in care nu ma voi putea teleporta , deci posibil sa vin cu masina personala.

--- Terminare citat ---

Cred ca are suficiente locuri.

Rostul mersului impreuna are si scopul de a "incalzi" atmosfera.  In plus costul transportului e dependent de numarul de participanti.  Nu zice nimeni ca nu poti sa vii cu masina personala. Doar sa nu faci propuneri de grupaje (adica de a lua cu tine alti participanti) pe traseul microbuzului.

Keep calm, and enjoy! Si, bine ai venit! :thumbup:

ANAANA:
As dori sa intreb daca are cineva un loc si pentru mine din Brasov. eu vin din Arad si voi ajunge in Brasov la ora 12.30. Tel  0745498871

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă