Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe urmele dacilor in Tinutul Corvinilor 15 17 septembrie 2017
Maria_Cara:
Buna ziua,
Ce liniste pe aici, nici un feed-back, poze...Doamnelor, sper ca ati ajuns "toate" cu bine acasa. Acum cind stau in casa si astept furtuna promisa de autoritati, imi amintesc ca ne-am bucurat de cea mai frumoasa vreme din toamna asta(ce ne faceam daca ne prindea ciclonul prin padure?) A fost o excursie reusita, am stat impreuna doar trei zile dar am vazut atit de multe locuri interesante, incit de cind am ajuns acasa ma tot uit pe poze, le organizez si citesc despre locurile pe unde am trecut. Multumesc Lidiei si tuturor doamnelor, chiar daca am fost intre noi "doamnele" a fost frumos...Va doresc toate cele bune :smitten: ;)
Angela B:
Da, ce liniste...
au fost cateva zile (prea putine) in care am vazut locuri pe care nu le vazusem, locuri care merita sa fie vazute. A fost istorie, natura, cultura si
a fost Geoagiu Bai. O statiune frumoasa, curata, bine intretinuta cu o mare, mare surpriza pentru mine ...cascada Clocota.
Si nu in ultimul rand un grup vesel cu oameni deosebiti.
Sper sa ne revedem sanatosi si la fel de voiosi,
Angela.
Maria_Cara:
am incercat sa pun poze,dar nu am reusit... :(
wonderland:
Maria_Cara, aici gasesti mai multe variante de postare a pozelor.
Eu o prefer pe ultima. :giggle:
theo365:
Hello tuturor,
Sunt sigura ca toate ati ajuns cu bine pe la casele voastre ! Haideti sa ne reamintim un pic pe unde ne-am plimbat noi , urmarind cateva imagini !
Si nu in cele din urma , parafrazand pe -cineva- ,trebuie sa va spun ca toate , dar ......toate fetele .....toate da? , ati fost....deosebiteeeeeeeeee !!!!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă