Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii si voie buna: Piatra Craiului si Bucegi 17 - 20 august 2017
f-1969:
Draga wonderland, intrebarea isi are rostul ei. Una e sa merg 12 statii cu metroul schimband si magistrala si carand bagajul si alta e sa merg 3 statii. Stiind locul de intalnire pot sa aleg ce mijloc de transport imi aleg sa vin din Constanta astfel incat sa ma fatai cat mai putin prin Bucuresti. Rugamintea de a posta locul de plecare nu a fost adresata pentru ca NU am citit ceea ce se postase. O zi buna!
Serena:
Draga wonderland, intrebarea isi are rostul ei. Una e sa merg 12 statii cu metroul schimband si magistrala si carand bagajul si alta e sa merg 3 statii. Stiind locul de intalnire pot sa aleg ce mijloc de transport imi aleg sa vin din Constanta astfel incat sa ma fatai cat mai putin prin Bucuresti. Rugamintea de a posta locul de plecare nu a fost adresata pentru ca NU am citit ceea ce se postase. O zi buna!
:flori: :applause: :flori: :applause: :flori: :smitten: :yeah: :thumbup: :kissing: :giggle: ;)
Bon Voyage:
INFORMATII TRANSPORT
Plecare din Bucuresti: 17 august 2017 , ora 09:00 Statia Petrom Aurel Vlaicu vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu.
Auto: Microbuz, numar de inmatriculare :B - 294- NEW
Sofer:DORU
Telefon sofer : 0744/336.472
Pentru conexiuni la traseu, sunati sofer si stabiliti locul de imbarcare si ora .
f-1969:
Multumesc Bon Voyage pentru informatia legata de locul de plecare din Bucuresti! O dupa amiaza placuta!
wonderland:
Daniela, acum m-am prins. Mai sunt 2 zile pana la plecare. :slap:
Drum bun, vreme buna, atmosfera incendiara. ca poze frumoase sigur vor fi.... ;) :kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă