Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii si voie buna: Piatra Craiului si Bucegi  17 - 20 august 2017

<< < (2/17) > >>

wonderland:
Serena, cica sunt cel putin vreo 8 persoane care vin de la Constanta :) ;)

Serena:
Mmmmmmm, inseamna ca vom fi in companie inca de la domiciliu, cu conditia sa aflam unii de altii! Multumesc pentru informatie, Wonderland! Asa ca lansez ideea de a ne organiza ca grup deja in actiune, pe ruta Constanta - Bucuresti. Nu incalcam regulie comunitatii! Din contra, le popularizam!  :tickedoff:
In alta ordine de idei: Gigi, vreau sa-ti cer informatie despre Coasta Amalfitana. Nu am observat eu sau nu exista  traseu, poteca in acesta zona? Ceva de tipul celor parcurse pe Cinque Terre. Ma refer la experienta ta.  :help: Eu am gasit ceva, dar apelez la experienta ta din practica. Multumesc!

wonderland:
Serena, nu poti sa lansezi oferte de transport la Carnaval pe topicul de la Piatra Craiului. :faint: :magic:

N-am stiut ce entuziasm voi trezi. ma tem ca va urma si o mare dezamagire. M-am incurcat in...evenimente cu masti si am facut o mare gafa: grupul de Constanta pleaca la Festivalul Lolelor, nu la Carnaval . Scuzeeee :crazy2:

Admin, scuze si pentru gafa si pentru  :offtopic:
 :oops: imbatranesc sau sunt neatenta?

Tania55:
Oare cu ce mijloc de transport voi ajunge eu din vestul tarii ?   :(

krondia:
Tania, poti veni cu trenul pana la Brasov, de aici fie iei un autobuz spre Bran, exista curse regulate, fie te conectezi la microbuzul care vine de la Iasi si care trece prin Brasov. Trebuie vazut daca microbuzul de Bucuresti trece si el prin Brasov.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă