Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 1 - 5 iunie 2017
Filip:
Nu ma regaseam pe lista de transport ,dar mi am dat seama ca nu ma uitasem unde trebuie,si am rectificat, :hammer:
Filip:
O intrebare,va rog,plata transportului Bucuresti-Sacel se achita doar la agentie sau si in dimineata plecarii la transportator?
Misona:
O intrebare scurta: in prima zi oprim pe undeva pentru masa sau ne luam sandwichuri apa etc la noi?
Ma rog.. toate astea pot fi luate si de la benzinarie, dar parca mi-as face eu sandwich-ul sa stiu ce am pus in el :)
krondia:
Simona, anul trecut nu s-a oprit special pentru masa, traseul este foarte lung. Au fost pauzele obligatorii pentru sofer, la benzinarii dar si una langa un Lidl. E mai prudent sa aveti sandwichuri la voi pentru ca mai pot aparea si surprize, de exemplu noi am avut odata 'norocul' sa ne opreasca la un control RAR si a durat ceva pana s-au facut toate formalitatile.
danieladimitrescu:
Am inteles ca mocanita nu este disponibila in zilele de 2, 3 si 4 iunie. Initial am crezut ca nu functioneaza si am sunat acolo sa le zic cum nu functionati ca uite suntem un grup mare.
Am aflat cu aceasta ocazie ca de fapt sunt trenurile pline si ca daca vrem pe 5 iunie sa prindem loc la cursa speciala de Rusalii, sa faca agentia un email la info@cffviseu.com sa solicite un numar de locuri si vorbea ceva de avans.
Acum nu stiu dna Lidia ce spuneti? Ma gandesc sa nu ratam mocanita ca asta e important in Maramures.
Si asa vom avea noroc de ploaie luni pe 5 dupa cum se vede.
Eu de cativa ani vreau in Maramures dar din cauza distantei pe cont propriu nu m-am dus.Mi-ar pare rau de mocanita.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă