Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 1 - 5 iunie 2017
Danut Marian:
Buna. Nici eu nu am masina. Exista curs de autocar la Alba Iulia sau Cluj Napoca, de unde nu putem urca in transportul care vine de la Bucuresti.
Emilia:
Nu sunt afisate pe forum locul si ora plecarii din Bucuresti. Stiti cumva cand vor fi afisate?
wonderland:
Emilia, citeste cu atentie toata prezentarea excursiei. Ora plecarii este afisata. De altfel sunt afisate si orele de trezire pentru fiecare zi. ;D
Locul plecarii se posteaza de obicei cu cateva zile, 2-3 inainte de plecare.
Pentru ca esti nouta :) iti dau o mana de ajutor. :blush:
--- Citat din: admin din Duminică, 08 Ianuarie 2017, 20:08 ---Program:
Ziua 1 1 iunie . Plecare din Bucuresti ora 6.00, Iasi 7.00, Timisoara 8.00. Urmeaza ca atunci cand ne apropiem de eveniment sa afisam o lista cu orele de conexiune la trasee.
--- Terminare citat ---
Rami:
Buna seara wonderland, buna seara tuturor, cunoscuti, sau necunoscuti,
Vezi wonderland ca am avut dreptate, ca avem nevoie de o "closca" , care sa ne invete ce si cum sa facem, ca sa fie bine?! ;)
Emilia, nu te speria, vei afla tot ce trebuie! Sunt veteranii :bow:, sau putem sa le spunem ingerii pazitori de pe forum :angel:, care sunt prezenti mereu langa noi, si ne ajuta, ca totul sa fie bine! Siii, totul va fi bineee, te vei convinge singura!
Mai e putin siii, vine, vine ziua de 1 iunie si plecam sa ne umplem, din nou :D, sufletul cu minunatii si voie buna! :yeah:
Sanatate multa, multa va doresc, si o noapte linistita! :)
danieladimitrescu:
Multumim de urari Rami.
Si eu de abia astept sa ne vedem, sa ne distram!!!
Redescoperim Romania impreuna!
Toate cel bune tuturor!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă