Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 1 - 5 iunie 2017

<< < (24/25) > >>

wonderland:
iar eu, cred ca si altii care n-au fost cu voi, multumesc lui eugenandrei pentru minunatele fotografii postate. Si voua pentru impresiile postate.  :applause:

Ade:
Buna seara,oameni faini si dragi!
Experienta din Maramures este una de neuitat!!! Am participat pentru prima data la o actiune organizata de Singles Camp,dar va pot spune cu certitudine ca nu va fi si ultima!
Nu m-as fi gandit vreodata ca ma voi distra atat de bine si ca voi intalni asa oameni deosebiti! A fost peste asteptarile mele,va spun sincer!
Incepand cu cazarea,mancarea,frumusetea locurilor vizitate,drumetiile in natura si peisajele de vis, toate au fost la superlativ! :love: Dar mai ales, mi-au ramas intiparite in minte horele incinse de noi la tot pasul ,distractia si cantecele din autocare ,petrecerile si voia buna a unui grup mare de oameni, dar totusi atat de unit!  :dance: Tot ce pot spune e ca mai vreauuuu!!! ;D
Multumesc Singles Camp, multumesc Lidia si tuturor celor care au facut aceasta actiune deosebita!
Va salut si va imbratisez cu drag!!! :love:
Ade din Timisoara

mihaela2017:
Seara buna tuturor!
In putine cuvinte, o vacanta extraordinara, cu locuri minunate si oameni deosebiti!  :yeah: :yeah: Multumesc tuturor celor implicati in organizarea acestei vacante faine si nu in ultimul rand oamenilor veseli alaturi de care am petrecut 5 zile minunate!  :applause: :applause: Astept cu nerabdare sa ne revedem! Pana atunci... numai bine!!

SimoFilip:
Buna seara tuturor,

Am reusit sa citesc corespondenta si am avut surpriza placuta sa gasesc intr-un e-mail si pozele de la Lidia. In cateva clipe am retrait toata frumusetea acestei excursii. Cu peisaje de vis, cu oameni frumosi, cu organizatori care au demonstrat logistica perfecta a acestui eveniment nu poti adauga decat amintiri placute in memorie afectiva.Va multumesc tuturor ca ati facut posibila aceasta excursie de neuitat si-mi multumesc si mie ca am avut deschiderea de a calatori a doua oara cu SinglesCamp. Eu cu siguranta voi urmari cu interes toate proiectele si sper sa si reusesc sa fac parte din ele si-n viitor.

O seara de duminica placuta tuturor!

viorica samoila:
Buna,
excursia din Maramures a fost la superlati:
-programul, desi a suferit mici schimbari fata de ce a fost anuntat adica schimbarea datei plimbarii cu mocanita,  a acoperit o gama larga:vizite obiective, manastiri, biserici, mesteri populari, urcare pe munte,muzeul satului, cimitirul vesel- unicat in lume,
-transportul bine organizat,
- cazare nota 10
-gazde amabile, personal dragut, interesat sa te serveasca
- mancare foarte buna,
-insotitorul de grup atent la toate nevoile si cererile noastre
-participanti/noi cei care am format grupul, desi veniti din toata tara, am reusit intr-un timp atat de scurt sa ne omogenizam, si sa reusim sa integram pe cei nou veniti.

Multumim Gigi pentru conceptul de Singl Camp,
Multumim Samizei pentru organizarea logistica
Multumim Lidiei pentru tot ce ai incercat sa ne oferi!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă