Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 1 - 5 iunie 2017
enache:
Inca nu-mi revin,ajunsa acasa,din frumoasa excursie din Maramures.Am vazut locuri minunate,localnicii,imbracati in frumoasele lor porturi populare,numai zic de povestile gazdoaielor pe unde am trecut ,care au fost cu noi,mai mult decat primitoare.Am fost un grup pus pe distractie dela inceput,din microbuze,unde am cantat cu foc,acum sunt ragusita.De organizare,ce sa mai zic,ca de obisei la superlativ,pe aceasta cale ii multumesc Lidiei,care ne-a facut un program minunat,fiind atenta la toate cerintele noastre.O ghida de exceptie.Petrecerile pana in ziua, au fost pline de veselie si de dans.In concluzie o excursie f.f.f reusita.Cu drag la o urmatoare revedere.
danieladimitrescu:
Excursia de Maramures a fost extraordinar de frumoasa.
1) Locatia excelent aleasa, conditii foarte bune de cazare si mancare peste puteri. Atitudinea personalului foarte prietenoasa , ne-am simtit minunat.Verdeata multa, curatenie, aer curat.
2) Insotitoarea de grup simpatica Lidia, organizarea asigurata de dansa, a reusit sa mentina totul foarte ok.
3) Locurile vizitate deosebite, momentul cel mai simpatic a fist vizita la nea Ion din Brebu si intalnirea inedita cu grupul de tineri dansatori profesionisti din Suceava si dansul in comun in fata casei lui nea Opris cu palinca lui si cu moara lui, de a ramas tot satul gura casca, s-a dansat hora mare in mijlocul soselei, inedit.
4) Fiind de Rusalii am vazut cate ceva din traditii, cu frunze de nuc si salcam la portile maramuresene, frumos si la Cimitirul vesel, s-au inchiriat pt poze si costume maramuresene;
5) Chiar daca pare ceva banal drumul, doresc sa multumesc lui Bogdan ( autocar albastru) pentru responsabilitatea cu care a condus masina toata noaptea, indeosebi pe Valea Oltului si slalom printre tiruri si ca am ajuns fara evenimente neplacute sau mai rau. Soferii amandoi au cautat sa faca atmosfera, sa dea tonul la distractie, in ambele autocare ( mini) s-a cantat, s-a aplaudat, Vasile a si dansat.
6) Tot colectivul a manifestat coeziune si veselie cu ocazia zilei de nastere a lui Vasile si ne-am distrat si cu aceasta ocazie.
7) Am facut noi cunostinte cu care am ramas prietena.
8) Multe multumiri dlui Gigi pentru organizare si sa fie sigur ca tot grupul era educat perfect in spiritul pe care l-a promovat si chiar daca nu a fost dansul de fata, grupul s-a comportat ca si cand ar fi fost orchestrata situatia chiar de dansul. Oamenii s-au format dupa principiile promovate de dl Gigi si au cooptat si pe cei noi in acelasi stil: Adelina din Timisoara, Lori din Bucuresti si altii.
eugenandrei:
Am sa postez cateva fotografii din minunata actiune din Maramures in care ne-am distrat si am vizitat locuri cu traditii nemaipomenit de frumoase unde doar in acele locuri le mai putem gasi
Borsa cu Cascada Cailor si Lacul Stei Cimitirul vesel de la Sapanta Biserica Peri Memorialul durerii si Muzeul satului din Sighetul Marmatiei Manastirea Barsana Rusallile traditii din Maramures Creasta Cocosului si nu in ultimul rand simbolul zonei Mocanita pe Valea Vaeserului.....locuri de vis pe care nu le vom uita prea curand
enya71:
Wow...tot ce pot sa spun e ca ,,mai vreau''!!!!!!!!!! Totul a fost la superlativ: locatia unde am stat, programul excursiei, simpaticii maramureseni, ghida noastra Lidia si nu in ultimul rand noi cei mai frumosi participanti pusi pe distractie si voie buna.
Carmensita:
Maramures plai cu flori - un ?inut de basm cu tradi?ii ?i oameni frumo?i! Mi-a intrat în suflet ?i acolo va r?mâne! Sunt extrem de încântat? ca am fost parte din aceasta excursie f. bine organizata, cu o Lidie foarte grijulie ?i un grup pus pe distrac?ie la maximum. Folosesc f?r? nicio re?inere sintagma "a tunat ?i ne-a adunat"!. Ce-am mai cantat, ce-am mai dansat, ce ne-am mai distrat, ce drume?ii am mai f?cut, ce hore-am mai încins, ce prietenii s-au legat...?i tot asa. Mi-e sufletul plin ?i sunt recunosc?toare fiec?ruia ?i tuturor. Sa ne revedem cu bine, dragi prieteni!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă