Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maramures. Traditii, mestesugari, istorie si drumetii. 1 - 5 iunie 2017

<< < (21/25) > >>

Misona:

--- Citat din: danieladimitrescu din Marți, 30 Mai 2017, 13:02 ---  Am inteles ca mocanita nu este disponibila in zilele de 2, 3 si 4 iunie. Initial am crezut ca nu functioneaza si am sunat acolo sa le zic cum nu functionati ca uite suntem un grup mare.
Am aflat cu aceasta ocazie ca de fapt sunt trenurile pline si ca daca vrem pe 5 iunie sa prindem loc la cursa speciala de Rusalii, sa faca agentia un email la info@cffviseu.com sa solicite un numar de locuri si vorbea ceva de avans.
Acum nu stiu dna Lidia ce spuneti? Ma gandesc sa nu ratam mocanita ca asta e important in Maramures.
Si asa  vom avea noroc de ploaie luni pe 5 dupa cum se vede.
Eu de cativa ani vreau in Maramures dar din cauza distantei pe cont propriu nu m-am dus.Mi-ar pare rau de mocanita.

--- Terminare citat ---

La cum stiu eu ca sunt lucrurile de programate in actiunile SCT, sunt sigura ca deja avem rezervare sau oricum se va rezolva.. stai linistita, va fi bine!

danieladimitrescu:
Da ai dreptate si eu stiu ca organizarea este foarte atenta. Speram sa fie ok!!
Toate cele bune!

Misona:
@Krondia: Multumesc frumos Diana pentru lamuriri, asa ma gandeam si eu, dar am zis sa fiu sigura :)

Oricum ma astept sa facem super mult pana acolo, nu numai ca traseul e f lung, dar incepe si minivacanta si toata lumea circula...

Despre traseele montane, ce ne sfatuiesti? Am citit ca in unii ani, unele persoane au renuntat ca li s-a parut prea abrupt si lung spre Creasta Cocosului? Dar cel de-al doilea? Ma bate gandul sa ma risc, desi nu sunt antrenata... Tu ce zici?

krondia:
Traseul spre Creasta Cocosului este frumos, dificultate medie  doar pe ultima portiune unde incepe urcusul efectiv spre creasta este dificil dar nu imposibil. In acel punct grupul s-a impartit in doua: o parte au ramas la umbra sa isi traga sufletul si sa se bucure de peisaj si cativa am urcat pe creasta.  Pe creasta terenul este accidentat, trebuie incaltaminte de munte.
Traseul spre Cascada Cailor de la telescaun este usor,  doar se coboara dar, ca in orice drumetie montana, bocancul este necesar.
Nu uitati nici palariile de soare si cremele de protectie.
In rest, voie buna sa aveti si, chiar daca se intampla sa mai picure, bucurati-va ca sunteti in vacanta  :)

Bon Voyage:
                                INFORMATII TRANSPORT
Din Bucuresti vor pleca 2 microbuze.
Traseu : Miniautocar cu plecare din Bucuresti - Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud - Sacel
Plecare din Bucuresti 01.06.2017 :  Ora 06:00 - statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
Nr. microbuz: B -284- NEW
Nume si nr tel sofer: BOGDAN  - 0751.75.33.30.
Sibiu -   Ora aprox 09:00- 09:30  –parcarea hotelului Ibis .

Pentru conexiuni la traseu, sunati sofer si stabiliti locul de imbarcare si ora .
Pentru cei care nu au achitat transportul avem rugamintea sa achite indrumatorului de grup .
Insotitor de grup: Lidia - tel: 0743 122 214.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă