Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cultura, mestesuguri, meleaguri de poveste. Monteoru 29.09 - 01.10.2017

<< < (7/8) > >>

Rodica_I:
wonderland, , eram datoare cu o "tarducere"

Cineva nu dam nume , zic doar ca e un baiat simpatic  ;),  s-a gandit ca la asa fete dansatoare , le trebuie un imn...  si treaba cu bate tare tare cu piciorul in podea ... e perfecta...

Eu am mai propus odata ..cred..., daca nu o fac acum, ar fi interesant sa avem un inm al nostru al Singles Camp
cu versuri facute de noi ,
poate fiecare zona georgafica cu strofa ei , sau
poate strofe pe div povestioare .....???
cu meodii din diverse zone geografice
si cu acelasi refren
ce parere aveti ?

mutam discutia de aici,  " la muzica si dans "... sau la comunicam prin muzica ??

wonderland:
Multumesc, Rodica, pentru traducere. Intuiam eu ceva :giggle:

Cat despre imn, cred ca poti sa-l rogi pe Gigi sa deschida un topic nou - la Poeziile noastre, eventual cu titlul - Imnul SCT :) si sa incepi acolo sa starnesti lumea.

(A mai fost, sigur e prin arhiva pe undeva un topic Poezie colectiva - in care fiecare a adaugat o strofa, un vers, fiecare dupa ...posibilitati. Nu un imn, o poezie. Chiar am sa o caut dar nu acum, ca-s in viteza)

Zi buna. Scuze, admin,  pentru  :offtopic:

Rodica_I:
Perfect ;)

wonderland:
Tot  :offtopic:

Rodica, m-am uitat: in Arhiva e topicul cu travaliul creativ.

Rezultatul, adica Poezia colectiva e in Poeziile noastre, pg 1, adica aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1526.0.html
Topicul e activ, asa ca nu cred ca e o problema sa inceapa o alta poezie colectiva. Sau, stiu si io, daca-mi dau cu parerea aiurea?  oO  :faint: :slap:

Dar cred ca s-ar putea. Si s-ar putea numi POEZIE COLECTIVA  - NEXT GENERATION SCT ;D :magic:

Rodica_I:
Multam frumos,  :bow: eu sunt de acord cu tot cei contructiv,vesel si frumos  :D :D

Gata mutam  creatia acolo   http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1526.0.html :bow:

Apropoo de creatie , ascult de cateva zile poeziile domnului Avramescu ... sunt superbeeee. Domnul acesta are un cult pentru femei  ;) :smitten:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă