Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie Sinca Veche - Poiana Narciselor - Fagaras - Rasnov 19 - 21 mai 2017

<< < (4/7) > >>

Curca Elena:
SCUZE,AM VAZUT ,SINGURA.O ZI FRUMOASA!

krondia:
Am o veste buna: au inflorit narcisele in dumbrava Vadului unde veti ajunge duminica viitoare :D
Partea mai putina buna este ca e foarte mare umezeala in padure, a plouat mult, pamantul balteste. Trebuie neaparat incaltaminte impermeabila si/sau sa aveti incaltaminte de schimb

alexia50:
Buna dimineata.....Recunosc ca nu am fost prea activa aici pe forum ,si pt ca nu intelegeam cum se procedeaza...........destul de scarry ideea ca nu se comunica pe telefon sau pe mail ci doar aici ........dar pana la urma,este ceva inedit.............sunt nou intrata si excursia in poiana narciselor este prima de acest fel ,in aceasta organizare.......deci astept cu vii emotii excursia.

krondia:
Alexia, orice nelamuriri ai (e valabil si pentru ceilalti nou-inscrisi), poti scrie aici pe forum si cu siguranta se va gasi cineva care sa iti raspunda. Daca ai citit putin pe forum ai vazut ca numarul membrilor a crescut simtitor in ultimul timp astfel incat agentia nu mai are timpul fizic de a discuta personal cu fiecare in parte. Se poate lua legatura si cu agentia insa doar in cazul in care este imperios necesar.
Referitor la excursia de fata,  este o actiune frumoasa care imbina obiectivele naturale cu cele culturale, ajungeti si in locuri mai putin cunoscute, mai departe de voi depinde sa va simtiti bine, sa va intoarceti relaxati, cu prietenii noi. Pentru aceasta conteaza insa si discutiile de aici de pe forum, se creeaza un liant care va ajuta sa interactionati mai usor offline.

admin:
Krondia iti multumesc mult pentru indrumarea celor noi, pentru "reportajul de teren", pentru sfaturi...Sunt foarte importante!

Alexia50, why did you feel and call it "scary"(e cu un singur "r" :)) our modern and simple type of communication?  ???
I'm talking about online... ::) :-\

Am mai explicat asta, o repet ori de cate ori mi se da ocazia, pentru a se intelege...Oameni buni, prieteni de vacante si de evenimente, sunteti 10.000 aici, iar noi o mana de oameni implicati in acest proiect...Stiu ca pe unii v-ar ajuta din punct de vedere al increderii sa ne auziti vocile, sa aveti o evaluare a noastra, dar intelegeti-ne ca ne este imposibil.

Trebuie sa organizam, sa plecam cu oamenii in excursii, sa-i insotim, sa-i ghidam...Nu avem timpul necesar pentru a sta la telefon si a da incredere sau oferi explicatii care deja exista pe site si forum...Sistemul de comunicare online ne ajuta enorm de mult, din doua puncte de vedere: este eficient in informare si creaza un filtru de profil.

Singles Camp&Travel nu este la inceput. Suntem dupa mai bine de 300 de vacante si evenimente, au trecut pe aici mii si mii de oameni, avem un istoric de aproape 8 ani. Forumul este o carte deschisa, trebuie doar citita pentru a intelege tot ce s-a intamplat pana acum...

Am recomandarea si totodata va rog pe cei care doriti sa va inscrieti si sa participati la evenimente sa cititi tot ce tine de prezentarea unei excursii. Precizam acolo printre multe altele ca tipul de comunicare este doar online, doar pe forum, nu telefonic, nu Email. Deci nu ne sunati decat in cazuri deosebite si doar dupa ce v-ati asigurat ca nu gasiti raspunsurile pe site si forum si dupa ce ati cerut sfatul celor vechi, aici.

Stiu multi spuneti, "nu am timp, nu mi-e familiar acest gen de comunicare" si poate din graba sau comoditate preferati sa sunati...Inainte insa de a o face ganditi-va si la noi si la ceea ce v-am explicat ca facem...Multumesc pentru intelegere!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă