Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017
Rami:
Buna seara tuturor!
Jos palaria :bow: si toate :applause: pentru Daniela!
Cum ai reusit sa fii si atenta la drum, sa te si bucuri si sa mai faci si minunile astea de poze?!Cred ca asta se cheama sa ai har... :bow:
Wonderland, iti multumesc ca ai impartit cu noi amintirile voastre, si ca, mie personal, mi-ai bucurat sufletul si mi-ai inveselit seara! :flori:
Asa cum am mai spus, Chanel Travel, mai bine zis, Singles Travel :giggle:, cu el poti "calatorii" in toata lumea ;)
Va multumesc amandorura :flori:
Va las, merg sa dau o "fuga" pana in Norvegia! :giggle:
Va pup cu drag, Rami :)
f-1969:
Buna seara! Ma bucur mult ca v-au placut fotografiile mele. Urmeaza Fagaras :). E cam complicat pentru mine sa fac fotografii in excursiile Singles camp pentru ca eu sunt obisnuita sa stau mai mult la incadrari dar ma adaptez vitezei de deplasare a grupului :tickedoff: ;)
admin - ne-am intalnit la Sibiel. Eu sunt din Constanta.
f-1969:
La Sibiel in ianuarie la Lole.
Rami:
Exact asta spuneam Daniela! Nu stiu cum ai putut tine ritmul ;) si sa reusesti si sa faci asa superrr poze! Cum spuneam, e chestie de har, si de tehnica, bag de seama ;)
Eu cred ca inseamna mult, ca Gigi sa-ti aprecieze pozele ;)!Bravo tie! :applause:
Daca se poate, eu, astept poze si din Fagaras ;), si felicitari pentru ceea ce faci!
wonderland:
f-1969, Daniela draga, la ce viteza de deplasare ai, in toate directiile si cat de silentioasa esti :faint: posibil sa te fi scapat Gigi din vedere, la Lole. :2funny:
Sa te distrezi si in Fagaras. Eu nu merg, deci sper sa avem noroc si sa pui tu cateva poze. :angel:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă