Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017
Corneliu Ionescu:
Ce mai faceti dragilor? Cred ca stiti ca imi lipsiti cu totii. Incepand cu Lidia, un adevarat Lider, grijulie cu cei 45 (?) de "liceeni" lansati intr-o frumoasa excursie de poveste. Si continuand cu voi toti, pe care v-am vazut in acele zile ca pe niste "liceeni" relaxati, veseli, incantati de frumusetile naturii, dornici de aventura, tinandu-se de lanturi si trecand pe sub busteni, intr-un cuvant oameni care au venit cu intrebari si emotii (oare cum o sa fie?) si au plecat tineri si plini de viata.
Cat despre natura ... totul la superlativ!
Cu drag, Nicu
GURITA:
Buna ziua tuturor!
Va saluta Gurita si Misha (Anca si Raluca din Bacau)
Chiar daca a trecut ceva timp de la excursia din Cheile Nerei dorim sa ne exprimam in cateva cuvinte despre aceasta experienta.
A fost prima noastra excursie cu Singles Camp si ne-am simtit minunat alaturi de un grup extraordinar. Totul a fost perfect de la inceput pana la final. Totul a fost gandit si organizat in mod profesionist. A fost o excursie inedita si f. reusita.
Despre Cheile Nerei putem spune ca a fost o destinantie minunata. Natura e fascinanta. Traseele parcurse au fost pline de peisaje incantatoare si oamenii au fost f f placuti. Am zice combinatia cea mai buna ptr. deconectare si bucurie.
Cat despre Lidia si Alis, indrumatorii de grup, impresiile sunt la superlativ.
Cu toate acestea putem spune ca, deja ne-am inscris si in alte excursii :thumbup:
Va pupacim cu drag! :giggle:
wonderland:
Heii, salutare, veveritele noastre frumoase si vesele!
La intrebarea mea nu raspunde nimeni? Ati mancat sau nu langosi in Lacul Rosu, la intoarcere? :faint:
PS - multumesc de apreciere, dar, pentru restabilirea adevarului istoric, numai Lidia a fost insotitor de grup :) Io...asa, suport in caz de nevoie. ;D
wonderland:
:dance: :dance: :dance: Ati vazut, Daniela ne-a trimis si poze? Eu sunt de doua ori bucuroasa, pentru ca mi-a dat acceptul sa postez cateva si pe forum. :thumbup:
Adevarul e ca m-am uitat si m-am minunat. Ce inseamna ochiul de artist!!! Vede detalii, incadreaza ansambluri, gaseste unghiuri potrivite si lumina cea mai buna. Imagini vii care sporesc fascinatia pentru locurile prin care am fost atat de norocosi sa trecem.
Multumim Daniela pentru darul tau :)
PS - dupa cum observati pozele sunt semnate, deci nu le putem folosi altfel decat cu acceptul autorului :)
Am sa le postez pe categorii, asa cum le-a organizat autoarea. Selectia e pur subiectiva. le-as fi pus pe toate, dupa mine. O sa ma abtin de la alte comentarii pentru ca imaginile spun totul. Nu-i asa?
Sasca Romana
Tunelurile Romane, Cascada Vaioaga, Ochiul Beiului, Cascada Beusnita
Lacul Dracului, Cheile Nerei
admin:
Ce sa zic? Superbe fotografiile Daniela! :flori: Nu cred ca ne-am intalnit inca in vreo excursie, dar din ce vad, esti un om extrem de bogat artistic si emotional! Felicitarile mele, iar lui wonderland multumiri pentru ca ne-a dat posibilitatea tuturor de a le vedea! O adevarata bucurie si desfatare sa privesti asa ceva!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă