Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017
wonderland:
Nina, mu neaparat ca pierzi momentul. In cazul meu, pierzi si...ritmul de mers. :slap: Aveam si eu aceasta pasiune, intr-o vreme. Apoi mi-am dat seama ca sunt momente in care trebuie sa aleg: fie pozez si percep partial, prin lentila, fie las imaginea sa se impregneze pe retina :)
Oricum, daca zici ca esti nepriceputa, ai cateva poze faine de tot. :kissing:
Urra, au venit pe email si poze-filme de la Super - Daniela! Abia descarc, dar sunt convinsa ca sunt faine. Multumesc mult!
BBS:
Salutare tuturor
am avut o sapatamana foarte plina, abia asta seara am reusit sa intru pe forum si ...bum ! Deja sunt in urma...Fotografiile minunate, amintirile minunate,
Daca trag linie si adun rezulta:
1. peisaje de vis
2 fotografii deosebite
3.oameni minunati
4.petreceri ca in studentie
5.m-am simtit privilegiata
6. oboseala cat muntele, nici acum nu mi-am revenit :)
promit sa pun si eu cateva fotografii...
Silvia
Rami:
Buna dimineata tuturor!
Va multumesc mult tuturor pentru pozele postate! :flori:
Sunt asa de faine toate, toate! Am simtit bucurie, vazandu-le, si calatorind prin intermediul lor si al vostru :D, dar si o urma de tristete, :'( ca nu am reusit sa ajung si eu, asa cum mi-am dorit, sa fiu cu voi, si sa ma bucur de toate aceste minuni! Asa cum am zis, sa fim sanatosi, si poate la anul!
Stiti, pe langa posibilitatea de a capata informatii atat de necesare, legate de excursii, de SCT, pe langa posibilitatea de a comunica cu oameni dragi, :smitten: cu oameni din toata tara, am descoperit si posibilitatea de a calatorii in toata lumea prin intermediul pozelor postate! Un alt Chanel Travel :giggle:
Asa ca, VA MULTUMESC, ca, macar cu gandul si privirea pot calatorii! :bow: :applause: :flori:
Sanatate multa,multa si zile frumoase cu spor in toate va doresc tuturor! :)
crystyna2000:
Wonderlad, iti dau un indiciu: in fotografiile primite de la Lidia si postate de tine, pe cea numita de tine puntea suspinelor, eu sunt cea care se vede...prima care a trecut-o.
wonderland:
:faint: :faint: :faint: :slap:
Draga de tine, tu erai. Nu stiu de ce in capul meu ai ramas inregistrata ca fiind...Elena. Daca imi spuneai de gogosile din prima seara, imi aminteam mai repede. :angel:
Super fata! Ti-am admirat energia, viteza, increderea si spiritul pozitiv :thumbup:
Acum de cand stiu ca esti si crystina2000, ai un bonus de apreciere. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă