Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017
krondia:
--- Citat ---Am auzit pe cineva spunand, in Cheile Nerei, ca era curioasa sa afle cine sunt, cine e persoana care are atata timp. Raspund si acum: nu e vorba de timp, ci de disponibilitate.
--- Terminare citat ---
Aceasta intrebare am primit-o si eu si raspunsul a fost similar. Si aici, ca in orice in viata, conteaza cat de mult doresti sa te implici, timpul este ceva relativ, disponibilitatea tine mai mult de modul in care il gestionam si, la fel ca tine, wonderland, cand vad cat suflet si energie se depun pentru aceste actiuni, un adevarat proiect de viata as spune, nu pot sa raman indiferenta.
wonderland:
:thumbup: krondia. Acum, nu toata lumea poate fi la fel. Important e ca macar cativa sa fie receptivi la apelurile lui Gigi, presarate peste tot pe forum, poate de aceea greu de gasit.
Iata unul dintre ele. Asta ca sa nu se inteleaga ca exista persoane special alese pentru asta. ;)
--- Citat --- admin, Sinca Veche si Poiana Narciselor, 2017
Poate dintre cei vechi, sau noi dar care au inteles usor despre cum se face comunicarea aici in Singles Camp sa fie persoane care sa ofere niste explicatii si celor care online-ul li se pare complicat rau...Ar ajuta mult!
--- Terminare citat ---
@ccristian, inteleg si accept ca ardelenii sau banatenii or fi mai molcomi. Dar sa ajunga moldovenii mai iuti decat bucurestenii? :strambatura: :crazy2:
Poate m-am panicat cand am vazut postarea andreutei care spunea ceva de o cascada de mesaje pe whatsapp... Poate ca in sinea mea cred ca o data ce trec cateva zile, impulsul se va stinge...
Sau poate solutia ar fi sa nu mai scriu nimic, ca sa devin si eu cea care cugeta la postarile voastre. La a ta, cea postata imediat dupa intoarcere, chiar am cugetat, ai vazut, am si raspuns. :)
No, te las sa cugeti... Si pe ceilalti, cati or fi citit. ^-^
Tania55:
Octy draga, palinca ta a fost deosebita, la fel ca si persoana ta, multumim. :-*
Esti o persoana deosebita, diferita de toti ceilalti. Ma bucur ca te-am cunoscut, ma bucur ca v-am cunoscut pe voi toti, ma bucur ca m-am reintalnit cu persoane dragi din alte drumetii sau evenimente.
Multumesc Lidia ca ai facut o pauza la Muzeul de locomotive din Resita, pentru ca nu avem prea multe cu care sa ne mandrim, noi, cei din Resita. Meritul este al tau, ai fost o buna organizatoare, avand in vedere faptul ca grupul a fost foarte mare.
Intotdeauna m-am simtit bine in actiunile SCT si ...... va iubesc.
:kissing:
crystyna2000:
Joia trecuta incepea aventura noastra si iata ca, dupa atatea zile de la intoarcerea acasa inca mai gasim impresii de impartasit, complimente de facut si multumiri de adresat celor cu care am petrecut acele zile grozave.
Mie Octavia mi-a ramas gandul la caisata de care spuneai :)
Si da, inca mai retraiesc uneori acea stare de bine...
Alice, daca inca nu m-ai identificat, mai ai timp...in tara minunilor totul e posibil( ca si in viata, daca o crezi cu adevarat ! )
Va sarut cu drag
hiperion:
Uluitor!
Salutare grup frumos! Ma bucur ca am avut ocazia sa particip alaturi de voi la aceasta incursiune pe taramul minunat al Cheilor Nerei!
Am locuit 21 de ani la Caransebes (o aruncatura de bat!) si dupa atata amar de vreme, am descoperit Cheile Nerei alaturi de Singlescamp.
Frumusetea naturii si peisajele care iti taie respiratia vor compensa cu varf si indesat efortul facut de-a lungul traseului.
Alegand acest eveniment veti avea surpriza de a fi incantati mereu de ceea ce descoperiti:
- o pensiune cu o gazda primitoare, piscina si meniu prea indestulator;
- trasee minunate, cu Lidia sprijin hotarator in momente de cumpana;
- peisaje de vis;
- distractie cu ring de dans (pentru cine mai poate - si o sa puteti, fiti siguri (e)!) si playlist la cerere. Imi voi aminti cu placere "sandwich-ul Lambada". Multumesc fetelor! :)
Vorba veveritelor: "Se impune o zi in plus, la anul! Pentru socializare!" Parca nu ne-a ajuns timpul! Dupa cele 2 zile cu trasee, meritam o a 3 la relaxare, la piscina Pensiunii! Poate pe viitor... :)
Al vostru, uimit si impresionat,
Radu
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă